40milionowserc
Moderator
To witam w klubie, bo moja też pierwsza i też mam stresaCześć dziewczyny. Dziś zaczynam 7 tydzien. Wizyta u lekarza za równy tydzien, mam nadzieję, że będzie ok! To moja pierwsza ciąża i mam trochę stresa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To witam w klubie, bo moja też pierwsza i też mam stresaCześć dziewczyny. Dziś zaczynam 7 tydzien. Wizyta u lekarza za równy tydzien, mam nadzieję, że będzie ok! To moja pierwsza ciąża i mam trochę stresa![]()
Jeśli ty ją widzisz gołym okiem choć jest bardzo bardzo jasna to myślę że to ciąża. Mi z poprzednim synem też kreski bardzo blade wychodziły dużo po czasie . Dziś młody ma niedługo 7 lat;-)Jutro pójdę na bete będę miała pewność.
Niby się nie odczytuje testów po czasie ale nigdy mi żadna kreska nie wyszła po czasie a trochę testów już zrobiłam i dziwne było dla mnie że aż na 3 testach po godzinie pojawia się kreska widać ją gołym okiem ale ciężko uchwycić na zdjęciu![]()
Myślę że to jednak nie ciąża z dnia na dzień kreska powinna być ciemniejsza na 5 testach wyszła blada po czasie dzisiaj rano powtórzyłam i wyszła po 15 minutach ale taki cień cienia widoczny ledwo pod światłoJeśli ty ją widzisz gołym okiem choć jest bardzo bardzo jasna to myślę że to ciąża. Mi z poprzednim synem też kreski bardzo blade wychodziły dużo po czasie . Dziś młody ma niedługo 7 lat;-)
Zaczekaj spokojnie na wynik bety. I daj koniecznie znaćMyślę że to jednak nie ciąża z dnia na dzień kreska powinna być ciemniejsza na 5 testach wyszła blada po czasie dzisiaj rano powtórzyłam i wyszła po 15 minutach ale taki cień cienia widoczny ledwo pod światło![]()
O nie, bardzo mi przykro...Hejka,u mnie niestety wydarzyło się najgorsze więc uciekam od was, trzymajcie się i długich,nudnych ciąży kochane![]()
Ja się wczoraj zdrzemnęłam na 20 minut wzorem @Anka2803 i wszystkie objawy jak ręką odjąłwitajcie w czwartekwczoraj się martwiłam słabymi objawami. Już popoludniu bylo mi gorzej. W poprzedniej ciąży ani razu nie wymiotowałam, bardziej były takie nudności z dyskomfortem w żołądku. Ale wczoraj wieczorem moja córka jadła na kolację surową paprykę maczaną w keczupie to myślałam, że nie wytrzymam tego widoku
Teraz tylko czekam na jutro rano i badanie bety, żeby sprawdzić przyrost i postaram się być cierpliwa.