Motylkowa!
Fanka BB :)
Odpoczywaj!Wzięłam dwa paracetamole, ale jak nie pomoże to dołożę jeszcze ibuprofen![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpoczywaj!Wzięłam dwa paracetamole, ale jak nie pomoże to dołożę jeszcze ibuprofen![]()
Mam opcje pracy zdalnej, więc jutro i w piątek pracuje z domkuOdpoczywaj!Planujesz wolne do końca tygodnia czy będziesz pracować ?
Trzymam za Ciebie jutro mocno kciukijutro![]()
A transferu świeżego nie planujesz? Bo jeśli tak to lepiej bez ibuprofenuWzięłam dwa paracetamole, ale jak nie pomoże to dołożę jeszcze ibuprofen![]()
No i świetnie, trzeba odpocząć, bo pierwsze dni to jednak dyskomfortMam opcje pracy zdalnej, więc jutro i w piątek pracuje z domkuJa to jestem niecierpliwa i już bym najchętniej czuła się dobrze i brykała po domu, ale organizm mówi stop, więc dwa dni z kanapy
![]()
Dzięki, będzie gitTrzymam za Ciebie jutro mocno kciukiBędzie dobrze na pewno
![]()
Może się jeszcze rozkrecićU mnie dzisiaj 14 dc, pierwsza miesiączka po punkcji i dziś patrzę a tu nadal plamienie.. wczoraj na wieczór zaaplikowałam lactovaginal, ale to raczej nie byłoby od tego. Jutro monitoring, ale coś czuję, że przez to plamienie transfer nie odbędzie się w tym cyklu :/
Nie wiem o co chodzi z tym plamieniem, zazwyczaj 7dc to koniec całkowicie, ale lekarz mówił, że ten pierwszy cykl po punkcji to różnie wygląda. Ciekawa jestem tej jutrzejszej wizytyMoże się jeszcze rozkrecić