reklama
Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Ja poproszę na 6.08.
I proszę żeby wkońcu nam to pykło . Ileż można czekać

Kciuki za was
️
️
I proszę żeby wkońcu nam to pykło . Ileż można czekać
Kciuki za was
StaraStaraczka
Ja na razie ławeczka. Jak mój cykl się określi co robi to potencjalnie spróbuję się przepisać.
anela92
Ja wracam po miesięcznej przerwie, testowanie wypada na około 22.08, więc tak poproszę wpisać. 08.08 mam wizytę u naszej lekarki, tam dostaniemy informację co dalej. W międzyczasie czekamy jeszcze też na wizytę u immunolog, ale nie mamy jeszcze ustalonego terminu.
anyżowa
Cześć. @morticia_adams proszę o wpisanie wstępnie na 11 sierpnia jak coś to będę zmieniać. To będzie pierwszy cykl z Accofilem, może coś ruszy 

nieboniebieskie
10 sierpnia
trzymam kciuki dziewczyny za nas 
KolorowaCzerń
Moderator
Poproszę o 12.08
Trochę mi morale podupadło. Jak owulacja wypadła o czasie albo wcześniej (mam wrażenie że tak ale...) to jest nadzieja a jak po terminie to niestety. Bo sexu póki co teraz nie będzie. A wszystko przez płyn do kąpieli
Córce podrażnił twarz. Cała czerwona była jak się chciała nim umyć. Dobrze że szybko splukalysmy. Mojemu podrażniło penisa
a że się nie wypłukał właściwie to mnie w środku podrażniło
Zasnęliśmy. A rano niespodzianka
No i teraz kilka dni żeby przeszło.
Trochę mi morale podupadło. Jak owulacja wypadła o czasie albo wcześniej (mam wrażenie że tak ale...) to jest nadzieja a jak po terminie to niestety. Bo sexu póki co teraz nie będzie. A wszystko przez płyn do kąpieli
reklama
mammania
Co to za płyn??Poproszę o 12.08
Trochę mi morale podupadło. Jak owulacja wypadła o czasie albo wcześniej (mam wrażenie że tak ale...) to jest nadzieja a jak po terminie to niestety. Bo sexu póki co teraz nie będzie. A wszystko przez płyn do kąpieliCórce podrażnił twarz. Cała czerwona była jak się chciała nim umyć. Dobrze że szybko splukalysmy. Mojemu podrażniło penisa
a że się nie wypłukał właściwie to mnie w środku podrażniło
Zasnęliśmy. A rano niespodzianka
No i teraz kilka dni żeby przeszło.
Podziel się: