Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
z tego co pamiętam, lekarz mówił że trzeba się zaszczepić do 36 tc.Na krztusiec potrzeba skierowanie. Ale do kiedy można się szczepić nie wiem niestety. Wiem, że z infekcja nie można. Całą ankietę miałam przed szczepieniem do wypełnienia między innymi jakie leki brałam, jakie infekcje, czy infekcje, czy była temperatura itd. Myślę że w tym przypadku najbezpieczniej skonsultować się z internista przed szczepieniem w celu kwalifikacji i wystawienia skierowania.
Wykuruje się, zrobię morfologie, mocz i crp, skonsultuje z prowadzącą i może uda się przed 36 tyg. DziękiNa krztusiec potrzeba skierowanie. Ale do kiedy można się szczepić nie wiem niestety. Wiem, że z infekcja nie można. Całą ankietę miałam przed szczepieniem do wypełnienia między innymi jakie leki brałam, jakie infekcje, czy infekcje, czy była temperatura itd. Myślę że w tym przypadku najbezpieczniej skonsultować się z internista przed szczepieniem w celu kwalifikacji i wystawienia skierowania.
Nowanna nie strasz, bo ja to dwa razy w miesiącu zapuszczam się sama 150km w jedną stronę na badania i do mojej prowadzącejWłaśnie już rozkminiam bo mnie to czeka już w przyszłą środę. Ale w sumie wygodnie mi w samochodzie.
Zapinacie pasy? Ja już od dawna nie zapinam bo się boję tego ucisku na brzuchu. Wiem, że są jakieś adaptery i inne wynalazki ale stwierdziłam, że to nie jest dla mnie.