Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co to znaczy 4 tydzień ciąży potwierdzonej? Bo 4 tydzień ciąży to okolice dnia miesiączki. Ten skrzep nie wygląda dobrze, być może to była ciąża biochemiczna?jestembw 4tygodniu ciazy potwierdzonej dzisiaj wylecial ze.mnie taki skrzep.wizyte mam dopiero w poniedzialek.
Może podejdź dzisiaj na betę i w poniedziałek też. Zobacz, czy nie spada3 dni temu bylam u ginekologa i powiedzial ze to 3 lyb 4tydzien. a dzisiaj wylecialo ze mnie takie jak galareta skrzep
a to do lekarza rodzinnego czy gdzie?Może podejdź dzisiaj na betę i w poniedziałek też. Zobacz, czy nie spada![]()
A na jakiej podstawie to stwierdzil? Robilaś test?3 dni temu bylam u ginekologa i powiedzial ze to 3 lyb 4tydzien. a dzisiaj wylecialo ze mnie takie jak galareta skrzep
3 dni temu bylam u ginekologa i powiedzial ze to 3 lyb 4tydzien. a dzisiaj wylecialo ze mnie takie jak galareta skrzep
bylam u ginekologaA na jakiej podstawie to stwierdzil? Robilaś test?
Beta w kazdym labie. Koszt ok. 50zł
Ale lekarz widział pęcherzyk już? Ten skrzep nie wygląda dobrze. A wcześniej krwawiłas? Robiłaś betę czy tylko test?3 dni temu bylam u ginekologa i powiedzial ze to 3 lyb 4tydzien. a dzisiaj wylecialo ze mnie takie jak galareta skrzep
tak powiedzial ze ok 4 do 5 tydzien ciazy. wczoraj dostalam plamienia a dzisiaj to.Ale lekarz widział pęcherzyk już? Ten skrzep nie wygląda dobrze. A wcześniej krwawiłas? Robiłaś betę czy tylko test?