reklama

Usg

reklama
ALe za 2 tygodnie to juz nie będzie połówkowe.
Tak rozumiem ale wyczytałam że można spokojnie robić do 25 tygodnia ciąży teraz robią szybciej że względu na prawo ponieważ do 22 tygodnia można usunąć ciążę jeśli wyjadą wady więc zalecają robić szybciej ale można iść trochę później że spokojnie wszystko da się zbadać aczkolwiek poszukam innego lekarza który mi to wykona bo też nie chce tyle czasu czekać

Dziewczyny czy znacie przypadek że lekarz nie wykonał USG połówkowego ponieważ nie widzi nic przez brzuszek który ma za dużo to tłuszczyku ? Nie mogę sobie z tym poradzić jak dalej badać dziecko skoro nie może wykonać USG przez brzuch. Mam nadwagę wstydzę się tego ale nie spodziewałam się takiego czegoś ... Potrzebuję porady bo nie daje rady myślę ciągle o tym.

Nie, a w ciąży byłam też w 2011 roku (polecam zobaczyć jak ewoluowała jakość zdjęć USG) i ważyłam wtedy na start ok. 85kg (160cm), a kończyłam na jakimś 105-110kg 🤷‍♀️

Tak rozumiem ale wyczytałam że można spokojnie robić do 25 tygodnia ciąży teraz robią szybciej że względu na prawo ponieważ do 22 tygodnia można usunąć ciążę jeśli wyjadą wady więc zalecają robić szybciej ale można iść trochę później że spokojnie wszystko da się zbadać aczkolwiek poszukam innego lekarza który mi to wykona bo też nie chce tyle czasu czekać

Nie, pewnych markerów już nie zmierzysz.
Także to tylko Twoje ryzyko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry