Orchidea93
Fanka BB :)
DziękujęGratulacje! Miałaś jakieś objawy?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęGratulacje! Miałaś jakieś objawy?
Dziękujęod 4dpt do 5dpt bolał mnie brzuch i cały czas bolą mnie piersi. Częściej chodzę siku mimo iż pije tyle samo wody co zawsze, wczoraj zauważyłam podczas siku rdzawa plamkę i w sumie to chyba mi libido wzrosło
czasami mnie jeszcze zakuja jajniki
To u mnie te same objawyDziękujęod 4dpt do 5dpt bolał mnie brzuch i cały czas bolą mnie piersi. Częściej chodzę siku mimo iż pije tyle samo wody co zawsze, wczoraj zauważyłam podczas siku rdzawa plamkę i w sumie to chyba mi libido wzrosło
![]()
Ja w sobotę robię pierwsza betę, ale coś czuję, że nici z tego. Nic nie czuję piersi, a zazwyczaj nawet przed miesiączka są nabrzmiałe. Jedynie czuję dzisiaj takie rozpieranie w podbrzuszu i ból w pachwinach, ale to może na zbliżający się okres.. ja dziś 5dptTeraz tylko czekać na sobotnią bete![]()
Obyś się myliła!Ja w sobotę robię pierwsza betę, ale coś czuję, że nici z tego. Nic nie czuję piersi, a zazwyczaj nawet przed miesiączka są nabrzmiałe. Jedynie czuję dzisiaj takie rozpieranie w podbrzuszu i ból w pachwinach, ale to może na zbliżający się okres.. ja dziś 5dpt
Trzeba zawsze być dobrej myśli. Ja mialam bardzo ciężki transfer. Mimo wypicia 2 l wody pecherz praktycznie pusty, lekarz mnie gniutł z dobre 10 mininut zanim coś kolwiek zobaczył. Brzuch mnie potem strasznie bolał a rano miałam śluz z krwią . Juz myslalam ze tym razem sie nie udalo ale ciągle powtarzałam że będzie dobrzeJa w sobotę robię pierwsza betę, ale coś czuję, że nici z tego. Nic nie czuję piersi, a zazwyczaj nawet przed miesiączka są nabrzmiałe. Jedynie czuję dzisiaj takie rozpieranie w podbrzuszu i ból w pachwinach, ale to może na zbliżający się okres.. ja dziś 5dpt
Chciałabym, żeby tak byłoObyś się myliła!![]()
U mnie mówili, że piękny pęcherz, jak dojechałam do kliniki to jakimś cudem się nie posikałam, a po wypiciu 0,5 l na sam transfer było to samo, ale dałam radęTrzeba zawsze być dobrej myśli. Ja mialam bardzo ciężki transfer. Mimo wypicia 2 l wody pecherz praktycznie pusty, lekarz mnie gniutł z dobre 10 mininut zanim coś kolwiek zobaczył. Brzuch mnie potem strasznie bolał a rano miałam śluz z krwią . Juz myslalam ze tym razem sie nie udalo ale ciągle powtarzałam że będzie dobrzea teraz się bardziej denerwuje chyba niż przed pierwszą beta.
Podziwiam za silną wolę, ja bym sikała pewnie od następnego dnia po transferzeU mnie mówili, że piękny pęcherz, jak dojechałam do kliniki to jakimś cudem się nie posikałam, a po wypiciu 0,5 l na sam transfer było to samo, ale dałam radęteż już czekam na sobotę, już chciałam robić test sikany jutro, ale mąż mnie stopuje, że niepotrzebnie się będę nakręcać
![]()