reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

donkat znalam jedna kobietke ktora prowadzila taki samoobslugowy kiosk pod moim blokiem.Bardzo lubilam do niej zagladac i pogadac.Powiem Tobie ze nie byla zadowolona z tego biznesu,ciagle nazekala ze znowu probowali sie wlamac,a to szyby powybijane,ukradzione gazety ze skrzynki(rano jak dowoza przed otwarciem jeszcze).Dwa razy miala napasc z bronia w reku i musiala oddac utarg.A zadne kokosy z tego biznesu byly.I jakos niedawno jak rozmawialam z mama przez telefon to powiedzala ze juz pani Ania zamknela kiosk.

Dzisiaj moj malzonek mial niezlego stresa rano jak jechal do pracy.
Prowadzil spokojnie bo byly korki i nagle ni z tad ni z owat jakis wariat normalnie z pasa zieleni chcial wepchac sie w kolumne przed nasze auto.Zdarl lakier z boku i porysowal alu felge.Oczywiscie probowal dac dyla,ale na szczescie wszystko widzial kierowca autobusu jadacy dwa samochody z przodu i zablokowal wariata.

reklama
Ja miałam wczoraj przygodę. Jechałam z babką,a przed nią tir. Wlekła się niesamowicie więc na długiej prostej wzięłam się za wyprzedzania. Jestem na lewym pasie równolegle z nią,a idiotka zaczęła wyprzedzać. Chyba nie mószę mówić jak się we mnie zagotowało. Niech się cieszy,że jechałam z Mateuszem,bo wyprzedzilabym ją i wyhamowała. tak centralnie, najwyżej wjechałaby mi w dupę. Zawsze jej wina;-) Wyremontowałoby się chociaż ruinę. Nie wiedziałam jak mocno może przywalić i odpuściłam sobie,bo bałam się o Mateusza.

kobietki, a jak tak z innej beczki: czy rodzina/znajomi ktorejs z was maja kiosk ruch-u? interesuje mnie oplacalnosc takiego biznesu. tylko tak realnie. przymierzamy sie z P do zakupu i nie wiemy, czy spokojnie sie da utrzymac rodzine i cos odlozyc.
Moj maz prowadzil kiosk rochu z 10 lat temu. Po pierwsze nie mial zycia towarzyskiego bo o 5 pobudka i tak do wieczora dzien w dzien, po drugie roztyl sie nie samowicie bo tylko siedzisz i sie nie ruszasz i jadasz na telefon, po trzecie mial wlamanie. Z oplacalnosci nie bylo tak zle - wychodzil na swoje i cos mogl nawet odlozyc ale nie byl to kios w marketingowym miejscu.
Monia - baaaardzo dziekuje za linki...namioty sa super, kuchnia a taczka podoba mi sie najbardziej z tymze oni mieszkaja w skromnej kawalerce wiec miejsca za nie wiele:sorry::-(
A co myslisz o wozku dla lalki,specerowce?...masz mala coreczke to moze podpowiesz?
Gabids - ciesze sie ze z mala juz lepiej..ale na litosc boska: dlaczego lekarze w UK sa tacy obojenti, niedouczeni?...czy zeby "przezyc" trzeba miec wykupion jakas specjalna polise i byc leczonym w profesjonalnej klinice, czy co? :wściekła/y:
A przygoda meza na drodze jak z filmu Speed:szok::eek:

Ostatnia edycja:
Jest super.Mala pierwszy raz od tygodnia zrobila normalna kupe i to jeszcze "wystekana":-)

Hurdzia moja Ola ma coś takiego:
Wózek dla lalek "laseczki" (395214697) - Aukcje internetowe Allegro
dostala na 1 urodzinki+ lalka .
Lalka leży w kącie bo ona nie lubi bawić się lalkami ale za to w wózku wozi swojego ukochanego misia którego wlaśnie dostala na 2 urodzinki.
Pamiętam jeszcze że moja OLa w wieku 2 lat bardzo lubiala zabawki takiego typu:
HIT! Układanka dydaktyczna - LOKO. NOWA! od firmy (397658735) - Aukcje internetowe Allegro

Układanka puzzle drewniane Zwierzątka nowa (401100925) - Aukcje internetowe Allegro

PUZZLE PIANKOWE lew (399892917) - Aukcje internetowe Allegro

Monia - Gabids - dzieki za podpowiedzi. Sa 3 opcje - wozek lub tablica ( choc myslalam o takiej z wodnym pisakiem ale brak jej na allegro- aquadoddle?) lub ciastolina...musze zadzwonic do cioci malej bo cos czuje ze pomysl wozka moze sie zdublowac:baffled:
Mozecie mi wyjasnic czemu jak jestem taka glodna? normlanie czuje ze zoladek mam pelny ( zjadalm 1kg czeresni) a wtranzolilabym konia z kopytami...choc moze nie, za konine dziekuje:cool2:

Hej
a mój maluszek dostał dzis w nocy goraczkę:no:(myślałam, że to może prze ząbki). Rano był lepszy, ale mama na wszelki wypadek z nim poszła do lekarza. Nic nie stwierdził (może się coś kluje). o 15 już miał 39 i przed chwilą też 39. Jeść za bardzo nie chce ale żadnych innych oznak nie ma. Miałyście coś takiego??

reklama
Do góry