reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nospa 34 tc

chantal98

Fanka BB :)
Hejka mam pytanie. Jestem w 34+3 tc i mam od jakiegoś czasu twardnienia brzucha chwilami z bólami miesiączkowymi i bólem krzyża , po nospie i odpoczynku przechodzi. Przyjmuję również magnez. Pytanie czy można brać nospe w tym tygodniu? Jaki ona ma wpływ na szyjkę? I czy któraś w tym tygodniu też miała takie bóle?

reklama
Ja tak miałam. Dostałam od gina nospę, spasmolinę i progesteron (i nie pamiętam czy coś jeszcze - musiałabym sprawdzić). Do tego codziennie robiłam KTG, a i tak urodziłam po 4-5 dniach takiego bólu. W 35t2d. Ja bym podjechała do gina lub na IP (ze względu na własne doświadczenia).

U mnie też ból przechodził, a potem pojawiał się znowu. Nie wiem czy leki cokolwiek pomogły.

Ja tak miałam. Dostałam od gina nospę, spasmolinę i progesteron (i nie pamiętam czy coś jeszcze - musiałabym sprawdzić). Do tego codziennie robiłam KTG, a i tak urodziłam po 4-5 dniach takiego bólu. W 35t2d. Ja bym podjechała do gina lub na IP (ze względu na własne doświadczenia).

U mnie też ból przechodził, a potem pojawiał się znowu. Nie wiem czy leki cokolwiek pomogły.
U 2 ginekologow byłam w środę i mówiłam że co jakiś czas ból podbrzusza krzyża i twardnienie brzucha ale nic nie mówili żeby brać

To może jednak warto wykonać badanie?
Mój gin od tego zaczął. Na KTG pojawiały się pojedyncze nieregularne, ale i też słabe skurcze.

reklama
Do góry