reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

Miałam dokładnie to samo. Jak mi pierwszy raz lekarz zasugerował in vitro, byłam wręcz oburzona. Przecież to mnie nie dotyczy! Im dalej w las, tym gorzej, potem myślenie "może to MI zdarzy się cud"...
4 lata i HERE I AM
Cieszę się, że wracasz z nowym planem działania i nowym nastawieniem. Chociaż wolałabym zobaczyć Cię na innym wątku, ale to już niedługo 😉
Trzymam za Was mega mocno kciuki! 🍀💚

U nas też w pierwszym odruchu był szok i zaprzeczenie. Jednak szybko się pozbieraliśmy i poszliśmy w IVF.

reklama
Cieszę się, że wracasz z nowym planem działania i nowym nastawieniem. Chociaż wolałabym zobaczyć Cię na innym wątku, ale to już niedługo 😉
Trzymam za Was mega mocno kciuki! 🍀💚

U nas też w pierwszym odruchu był szok i zaprzeczenie. Jednak szybko się pozbieraliśmy i poszliśmy w IVF.
już czas pożegnać głupoty i złudzenia. Nie ukrywam, że refundacja tu pomogła, chociaż jak jej nie było też już o tym rozmawialiśmy. A ja zawsze byłam pewna, że NIGDY

Mi kazali robić tylko w 1dc
Progesteron musiał być poniżej 1
Ja miałam 0.4 a estradiol 29 . później już nie robiłam przed transferem

A czy podczas przyjmowania estrofemu przed transferem czułyście się źle ? Ja mam bóle głowy i chce mi się wymiotować okropnie , wiem tak jest na ulotce napisane w skutkach ubocznych….

hej długo mnie nie było nie wiem, czy mnie pamiętacie, ale miałam transfer w grudniu, 1 udany. Dopiero teraz zaczęłam w to wierzyć, cieszyć się i pokazywać brzuszek 🥹
U nas aktualnie 27tc. Wg. Usg. 28. Na pokładzie córcia, termin 08.09 moje ur. 😍
Czujemy się dobrze, bez turbulencji.

Trzymam kciuki za każdą z osobna 🍀 musi w końcu wyjść słońce dla nas wszystkich 🥹🍀🫶🏻

Wbrew pozorom często używający używek i prowadzący beznadziejny tryb życia zachodzą bez problemu...
No ja w otoczeniu to mam większość znajomych, co prowadziły okropny styl życia i zachodził od razu 🤣używki codziennie a weekendy to już odpalały się. Całe życie nadwaga i gowniano jakościowo jedzenie.

reklama
Hej, jestem tu nowa. 😉 I będzie to mój pierwszy raz. Zaczynam od 4.09 - Menopur.

Dodam, że mam prawie 32 lata😊, a moje amh na te chwile to 0,28 😔

Ostatnia edycja:
Do góry