poszukujw lalki która sika I płacze..nie mogę nic znaleźć, ponieważ albo mają jedna z tych funkcji albo drugą, bylam pewna że takie są i takie wlasnje obiecałam córeczce.. możecie pomóc moze któraś z mam posiada taka i może mi napisać jaka to lala ? z gory dziekuje
reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Baby born sika i płacze. Tu akurat pod linkiem baby boy ale dziewczynka też na pewno jest:poszukujw lalki która sika I płacze..nie mogę nic znaleźć, ponieważ albo mają jedna z tych funkcji albo drugą, bylam pewna że takie są i takie wlasnje obiecałam córeczce.. możecie pomóc moze któraś z mam posiada taka i może mi napisać jaka to lala ? z gory dziekuje
Baby Born. Lalka interaktywna Soft Touch - magiczny chłopiec
Cudowna przygoda z nową lalką Baby Born! Każda maleńka istota, by ukoić swój smutek, potrzebuje ciepła i miłości. "Małe mamy", obserwując zachowania dorosłych, przenoszą wzorce zachowań do zabawy, poprzez którą uczą się życia, okazywania empatii, miłości... „Hej chłopczyku, czemu jeszcze nie...
olka11135
Baby born sika i płacze. Tu akurat pod linkiem baby boy ale dziewczynka też na pewno jest:
![]()
Baby Born. Lalka interaktywna Soft Touch - magiczny chłopiec
Cudowna przygoda z nową lalką Baby Born! Każda maleńka istota, by ukoić swój smutek, potrzebuje ciepła i miłości. "Małe mamy", obserwując zachowania dorosłych, przenoszą wzorce zachowań do zabawy, poprzez którą uczą się życia, okazywania empatii, miłości... „Hej chłopczyku, czemu jeszcze nie...bonito.pl
Tylko że ona z tego co mi się wydaje to nie wydaje dźwięku płaczu tylko jak naciśniesz to leci woda z oczu. Więc pytanie czego szuka @Azalia12
My mamy tę i ona płacze dźwiękiem i sika.
Ale jest dość ciężka:
bleucoco
Chyba tak, jakoś założyłam, że chodzi po prostu o łzyTylko że ona z tego co mi się wydaje to nie wydaje dźwięku płaczu tylko jak naciśniesz to leci woda z oczu. Więc pytanie czego szuka @Azalia12
My mamy tę i ona płacze dźwiękiem i sika.
Ale jest dość ciężka:
Zobacz załącznik 1640817
olka11135 " bardzo dziękuję, mi osobiście najbardziej podobają się lalki takie hiszpańskie ręcznie robione, ale nie są one interaktywne więc odpadają
myślę że córkę zadowoliłaby każda z powyższych opcji, muszę się wczytać w te ich funkcje
bardzo dziękuję za pomoc!!
aspekt
Podnoszę - a taka, która sika i można ją kąpac? Nocniczek pożądany, wanienki wolałabym już nie musieć gromadzić w domu.
Lalki są tak beznadziejnie opisane w Internecie, że trudno mi ogarnąć. Wyskoczyła mi Natalia Dzidziuś z dinusiem, ale jeszcze szukam alternatywy.
Lalki są tak beznadziejnie opisane w Internecie, że trudno mi ogarnąć. Wyskoczyła mi Natalia Dzidziuś z dinusiem, ale jeszcze szukam alternatywy.
muszę przyznać że zrezygnowałyśmy z lalki która robi wiele rzeczy bo naczytalam się wiele opinii sCzegolnie o tych sikających ze mokre przeciekają ze taki pic itd i kupilysmy lalkę hiszpańska która przypomina maleństwo prawdziwe
piekna jest, ale z funkcji tylko placze
ale chyba dobrze zrobilam bo corka nawet te funkcje wylaczyla i po prostu cieszy się piękna lala 
aspekt
Dzięki za ostrzeżenie ws tego sikania. My koniecznie potrzebujemy łysą całą z tworzywa, która może być kąpana. Córka ma zwykłego bobasa z miękkim brzuszkiem i chce go myc a potem jest niezbyt szczęśliwa, że lalka musi schnąć. A że ogólnie lubi wodę, rozlewanie oraz bawi się w wysadzanie lalki na nocnik, to myślałam, że już połączymy kąpanie z sikaniem. Ale w życiu nie miałam w rękach sikajacej lalki, więc nie wiem jak to jest rozwiązane...?
reklama
olka11135
Dzięki za ostrzeżenie ws tego sikania. My koniecznie potrzebujemy łysą całą z tworzywa, która może być kąpana. Córka ma zwykłego bobasa z miękkim brzuszkiem i chce go myc a potem jest niezbyt szczęśliwa, że lalka musi schnąć. A że ogólnie lubi wodę, rozlewanie oraz bawi się w wysadzanie lalki na nocnik, to myślałam, że już połączymy kąpanie z sikaniem. Ale w życiu nie miałam w rękach sikajacej lalki, więc nie wiem jak to jest rozwiązane...?
Ja bym brała baby born.
I nie przesadzałabym z ceną bo nasze są już pomazane