raisonnablement
Fanka BB :)
Badali ci progesteron i estradiol dzisiaj?Wszystko tak jak bylo - 14 jajek, w poniedziałek punkcja, sobota za tydzień transfer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Badali ci progesteron i estradiol dzisiaj?Wszystko tak jak bylo - 14 jajek, w poniedziałek punkcja, sobota za tydzień transfer.
tak, czekam na wynikiBadali ci progesteron i estradiol dzisiaj?![]()
Czyli też przeszłaś na razie bezobjawowotak, czekam na wynikidziś ostatnie zastrzyki na stymulkę i jutro wieczorem już Ovitrelle
![]()
![]()
no ogólnie to mam jakieśtam delgliwości ze strony układu trawiennego (ciągle mi się chce pierdzieć i to niekoniecznie przychylnie dla otoczeniaCzyli też przeszłaś na razie bezobjawowono prawie
![]()
Haha u mnie najgorzej było po punkcji, 4 dni jednak był taki dyskomfort na brzuchu, ciągle uczucie pełności, ale też ciężko to określić jako ból, bardziej taki dyskomfortno ogólnie to mam jakieśtam delgliwości ze strony układu trawiennego (ciągle mi się chce pierdzieć i to niekoniecznie przychylnie dla otoczenia), a nic nie jem dziwnego, więc obwiniam hormony za to
![]()
zobaczymy jak będzie u mnie. Teraz mam wrażenie, że już chce zrobić wszystko naraz i mieć za sobą jeśli to możliweHaha u mnie najgorzej było po punkcji, 4 dni jednak był taki dyskomfort na brzuchu, ciągle uczucie pełności, ale też ciężko to określić jako ból, bardziej taki dyskomfortdlatego teraz nie zdecydowałam się na świeży transfer, bo jednak wolałam się zregenerować
To zakładasz czerwcowe mamy, mam zamiar tam dołączyć i tym razem być do końca, może mi się sprawdzi do 3x sztukazobaczymy jak będzie u mnie. Teraz mam wrażenie, że już chce zrobić wszystko naraz i mieć za sobą jeśli to możliwe![]()
Ja to celuje w lipcowe, musi się udać! O innej opcji nie chce słyszećTo zakładasz czerwcowe mamy, mam zamiar tam dołączyć i tym razem być do końca, może mi się sprawdzi do 3x sztuka![]()
oj niee, raczej nic nie założę, bo nie wiem jak mi by wyszło siedzenie na wątku, gdzie większość dziewczyn ma ciążę poczęte w pierwszych cyklach starańTo zakładasz czerwcowe mamy, mam zamiar tam dołączyć i tym razem być do końca, może mi się sprawdzi do 3x sztuka![]()