• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Szczepienie na krztusiec i RSV

reklama
Nie załatwiają sami. Albo mają na stanie albo nie mają i wtedy jej nie wyczarują. Obecnie w większości placówek prywatnych został tylko Adacel polio który większość ginekologow odrazą.
Nawet w google jak się wpiszę to jest napisane grubym drukiem że jest bezpieczna w ciąży 😁 u nas lekarze właśnie przepisują adacel polio

Nie załatwiają sami. Albo mają na stanie albo nie mają i wtedy jej nie wyczarują. Obecnie w większości placówek prywatnych został tylko Adacel polio który większość ginekologow odrazą.
Jak nie mają na stanie to zamawiają... Nie wiem w czym problem. Wiem, bo się wczoraj umawiałam. Dostałam informację na kiedy będą mogli ściągnąć szczepionkę i w jakich terminach mogę się zaszczepić.

Jak nie mają na stanie to zamawiają... Nie wiem w czym problem. Wiem, bo się wczoraj umawiałam. Dostałam informację na kiedy będą mogli ściągnąć szczepionkę i w jakich terminach mogę się zaszczepić.
Ogólnie jest bardzo ciężko z szczepionkami przeciwko krztuścowi. Ja sama szukałam w odległych miastach (apteki, przychodnie) i znalazłam jedna jedyna sztukę w aptece

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry