anyżowa
Fanka BB :)
Jeszcze wcześnie. Trzymam mocnoW sumie to dobrze, pobolewa mnie podbrzusze okresowooczywiście sikaniec zrobiony, bez niespodzianek, ale nadal mega wcześnie
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze wcześnie. Trzymam mocnoW sumie to dobrze, pobolewa mnie podbrzusze okresowooczywiście sikaniec zrobiony, bez niespodzianek, ale nadal mega wcześnie
![]()
No wiadomoJeszcze wcześnie. Trzymam mocno️
️ Jak tylko jakiś cień się pojawi na czasie (
) to my tu czekamy żeby razem
![]()
na tym drugim coś tam przebija tylko nie wiem czy to akurat prawidłowa kreskaA tutaj widać ? Mąż mówi że widzi , ale na fecalle na pink nie widać![]()
właśnie na żywo widać normalnie jasno różowa tak że nie trzeba się mocno wytwarzać , na zdjęciu słabiej a po dodaniu tutaj maskara prawie nic nie widaćna tym drugim coś tam przebija tylko nie wiem czy to akurat prawidłowa kreska
to skoro coś widać to możesz iść na betewłaśnie na żywo widać normalnie jasno różowa tak że nie trzeba się mocno wytwarzać , na zdjęciu słabiej a po dodaniu tutaj maskara prawie nic nie widać![]()
pójdę ale niestety dopiero w poniedziałekto skoro coś widać to możesz iść na bete![]()