U
użytkowniczka 212
Gość
Daję znać: mamy jednego mrożaka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
gdzieś czytałam że skład taki se. Ja kupiłam sobie i mężowi Prena CARE startKojarzycie może ten suplement? Jakieś opinie?
to Wasz wojownikDaję znać: mamy jednego mrożaka.
EhhhDzien dobry, u mnie akurat średnio dobry.
@anyżowa u mnie
Dziewczyny jacy immuno są polecani prócz Paśnika, Sydor, Malinowski/tu bylam/ dwaj pierwsi terminy zbyt odlegle
Potrzebuje konsultacji.
Dobrego tygodnia.
Całkiem obszerna dyskusja wywiązała się nt alkoholu podczas starań. Ja mam to "szczęście " być DDA, doskonale wiem, jak alkohol ( a raczej jego niekontrolowane spożywanie) może mieć skutki zdrowotne jak i w sferze psycho- społecznej dla osoby chorej i jej rodziny, która chcąc nie chcąc mierzy się z tym problemem i jest tym obciążona. Nałog jest wyborem danej osoby, mojemu ojcu wielkokrotne leczenia nie pomogły i przepłacił to życiem, tak chciał- ale to już trochę zboczenie z tematu. Mimo to w kontekście starań nie zestawiłabym zażywania narkotyków ze sporadycznym wypiciem lampki wina, piwa czy co tam kto lubi.A zaskoczę, bo w mojej rodzinie nie było problemu z alkoholem. Ale gdyby był to też nie byłoby mi wstyd się przyznawać. Każdy z nas w końcu zna kogoś gdzie picie doprowadziło go do śmierci.
DziękiEhhh
Ja miałam telekonsultację u dr Małgorzaty Jarosz z Invimedu w Gdyni.
To już?Dziewczyny u mnie w środę jeszcze jedna kontrola, ale mam się na piątek nastawiać na punkcję![]()
To prawda! Mi się natomiast wydaje jakby ta stymulacja trwała już dłużej niż się staramy o dzieckoTo już?u kogoś te starania tak jakoś szybciej "lecą"
![]()