Każda chyba tak miała na początku drogi z in vitroDziękuję dziewczyny za wsparciemało się udzielam, bo jak czytam jakie jesteście obeznane w tych tematach: leki, hormony, wyniki, itp to czuję się jakbym jakieś forum lekarek czytała
przy Was to jestem laikiem
więc jedno co mogę zrobić to za Wszystkie bardzo mocno trzymac kciuki
![]()
reklama
Jasne. Może źle się wyraziłamEstrofem to nie jest progesteron.
Lea2022
Moderator
Ja mam rozpisane godziny.Dziewczyny takie pytanko dostałam do brania prolutex, duphaston, utrogestan, clexane i buscopan. Zastanawiam się czy różne formy progesteronu brać razem czy z odstępami czasowymi. W style że zastrzyk, czopek i doustnie w tym samym czasie czy na przykład pół godziny przerw.
Jmam besins do łykania co 6h i cyclogest dopochwowo co 12. I prolutex dowolnie gdzieś pomiędzy, byle codziennie o podobnej porze.
Lea2022
Moderator
@Astkamisia @PatPatPat powodzenia! Dajcie znać po!
Lea2022
Moderator
To najlepsze wieści w tej sytuacji! A jak daleko krwiak od zarodka?dziś na USG widoczny krwiak ale dość duży 3cmx1,5cm. Ale za to serduszko bije![]()
Hej, przygotowanie do kriotransferu na sztucznym, prawda? PowodzeniaJa mam rozpisane godziny.
Jmam besins do łykania co 6h i cyclogest dopochwowo co 12. I prolutex dowolnie gdzieś pomiędzy, byle codziennie o podobnej porze.
Lea2022
Moderator
Nie, ja już w ciąży, 29dptHej, przygotowanie do kriotransferu na sztucznym, prawda? Powodzenia
Pytałaś o prolutex, ja przy drugim kriotransferze dostałam po nim ogromnej pokrzywki na brzuchu i teraz niestety go unikam (niestety, bo ładnie podnosił progesteron..)Hej, przygotowanie do kriotransferu na sztucznym, prawda? Powodzenia
Ja też tak mamKażda chyba tak miała na początku drogi z in vitro![]()
reklama
Lea2022
Moderator
ja też na początku dostałam, okropne to było i okazało się, że za płytko robiłam zastrzyki. Jak robię głębiej, to tych efektów nie ma.Pytałaś o prolutex, ja przy drugim kriotransferze dostałam po nim ogromnej pokrzywki na brzuchu i teraz niestety go unikam (niestety, bo ładnie podnosił progesteron..)