93kora
Moderator
Jeśli był takowy to niezły cymbał musiał byćalbo straciła narzeczonego![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli był takowy to niezły cymbał musiał byćalbo straciła narzeczonego![]()
To był chłopak, potem ją rzucił, ona poroniła z rozpaczy, potem wrócił i był jednak jej narzeczonym i jednak nie poroniłaJeśli był takowy to niezły cymbał musiał być![]()
a może już urodziła i są po ślubieTo był chłopak, potem ją rzucił, ona poroniła z rozpaczy, potem wrócił i był jednak jej narzeczonym i jednak nie poroniła
Poprawcie mnie, jak się pogubiłam![]()
No i nawet w szpitalu Jej badania robili, usg bo Jej ginekolog potwierdziła ciąże aleeeeee nie dostała wyników w szpitaluTo był chłopak, potem ją rzucił, ona poroniła z rozpaczy, potem wrócił i był jednak jej narzeczonym i jednak nie poroniła
Poprawcie mnie, jak się pogubiłam![]()
nieee Wiki pisze bardziej składniowo, a jak czytałam Wercie to miałam wrażenie, że to nie Polka albo patola totalnaNie no już jest gośćkto wie czy Wiki to nie Wercia
![]()
No ale mi grozinieee Wiki pisze bardziej składniowo, a jak czytałam Wercie to miałam wrażenie, że to nie Polka albo patola totalna
myślę, że w miesiąc po takich brakach to nie możliweNo ale mi grozito może jednak Wercia po nauce języka polskiego
![]()
Ojj nie psuj klimatumyślę, że w miesiąc po takich brakach to nie możliwe![]()