Lea2022
Moderator
Ja też nie, ale podobno nam wolno tu byćDzięki bardzo. Zatem przestaję schizowaćAle ja nie korzystam z refundacji
nie chcę łamać regulaminu
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie, ale podobno nam wolno tu byćDzięki bardzo. Zatem przestaję schizowaćAle ja nie korzystam z refundacji
nie chcę łamać regulaminu
![]()
Ja bym normalnie wzięła, żeby w miarę utrzymać poziom, bo te dwie się metabolizują w tym samym czasie już.Dziewczyny ale odwaliłamrano o 5 biorę leki i zamiast wziąć 1 tabletkę progesteronu besins to wzięłam 2 szt
jak już połknęłam to się zorientowałam co odwaliłam
pytanie czy o 13 mam wziąć tabletkę czy nie jak rano wzięłam 2 szt ?? Dziękuję za pomoc
ja miałam identycznie. Miesiąc wcześniej wszystko ok nie było polipów. A w następnym cyklu inny lekarz znalazł polip , a na histero okazało się że są dwaJa nie wierzę, i co, nikt tego wcześniej nie widział???? No kurvva jego mac, nawet nie chce myśleć, że to cholerstwo tam jest od początku Waszych starań bo noz mi się w kieszeni otwiera. Mówił jaki czas oczekiwania na operację prywatnie? Czy jeśli po tym cyklu się nie złuszczy tzn że on tam jest od dawna?
na wyniki polipów czekałam ponad 30 dni ale lekarz na nie nie czekał i zrobił transfer bo mówił że to bardzo mały procent że są "rakowe"Taak, mam nadzieję... Choć tez nie wiem czy wyniki badań już będą![]()
Do tego w dalszym ciągu wychodzi mi 1dc na Wszystkich Świętych, muszę zadzwonić do kliniki czy w soboty robią wizyty i czy działają normalnie 2 listopada.. może będę śledzić owu i w razie czego przedłużę sobie cykl progiem.
Dodatkowo na tym USG w klinice lekarz stwierdził, że widzi coś milimetrowego na endometrium i że będzie to obserwował. Z moim szczęściem to będzie polip i po stymulacji będzie jeszcze histeroskopia.
Dawaj znać jak przebiega stymulacja![]()
Ja idę sama. Nie było problemu z umówieniemA co do tego psychologa. To są wizyty dla par - tak, że się chodzi razem z partnerem, czy każde z osobna może się umówić?
Generalnie jest ok, nie czuje się jakoś inaczej. Wczoraj miałam jakieś chwilowe bóle podbrzusza. Jedyne co mi dokucza to żołądek bo ja mam z nim problemy od czasu do czasu, zazwyczaj brane przez jakiś czas IPP w większej dawce mi pomagały. Teraz się zastanawiam czy mogę je wziąć
Jeny, cały czas człowiek ma pod górkę. Myślę, że dobry pomysł z tym progiem, też tak raz zrobiłam, bo z cyklem pracą i dostępnością lekarza było mi nie po drodze, a że cykle mam regularne, mierzyłam temp. i testy owu pokrywały mi się wielokrotnie z moni, to ryzyko namieszania sobie było niskie.Taak, mam nadzieję... Choć tez nie wiem czy wyniki badań już będą
Do tego w dalszym ciągu wychodzi mi 1dc na Wszystkich Świętych, muszę zadzwonić do kliniki czy w soboty robią wizyty i czy działają normalnie 2 listopada.. może będę śledzić owu i w razie czego przedłużę sobie cykl progiem.
Dodatkowo na tym USG w klinice lekarz stwierdził, że widzi coś milimetrowego na endometrium i że będzie to obserwował. Z moim szczęściem to będzie polip i po stymulacji będzie jeszcze histeroskopia.
Dawaj znać jak przebiega stymulacja![]()
Bez przesady nic się nie stanieDziewczyny ale odwaliłamrano o 5 biorę leki i zamiast wziąć 1 tabletkę progesteronu besins to wzięłam 2 szt
jak już połknęłam to się zorientowałam co odwaliłam
pytanie czy o 13 mam wziąć tabletkę czy nie jak rano wzięłam 2 szt ?? Dziękuję za pomoc