kalina.kalina
Fanka BB :)
Chyba tak zrobimy, tylko muszę męża przekonaćJa bym poszła do specjalisty, najwyżej Wam powie, że za wcześnie, ale myślę, że te objawy są na tyle nasilone, że już można coś podziałać.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba tak zrobimy, tylko muszę męża przekonaćJa bym poszła do specjalisty, najwyżej Wam powie, że za wcześnie, ale myślę, że te objawy są na tyle nasilone, że już można coś podziałać.
W Słomnikach chodzę@kasias89 Wow, to ładnie Cię skasowali :O A mogę zapytać gdzie dokładnie bylaś u lekarza? Bo ja też z okolic Krakowa i zapisałam się na za tydzien do prywatnego przez znany lekarz no i tam cena oscyluje w granicach 250-350 zł z USG (i mam nadzieje, ze tyle bedzie faktycznie)
Przez dużą część pierwszego trymestru pierwszej ciąży miałam brązowe lub nieco bardziej krwiste plamienia - nie brałam na to leków, nic się nie stało. Większość tych plamień nie jest groźna.Hej
U mnie wczoraj pojawiło się brązowe plamienie (nie dużo) . Dziś prawie wcale ale już mam czarne myśli. Pisałam do lekarza kazał zwiększyć duphaston.
W środę mam wizytę… zobaczymy… na pewno mam przeciążony organizm bo dużo pracy a poza tym chyba dzwigłam córkę wczoraj to też mogłoby być powodem plamienia …
Ja również po wizycie, dzidzia rośnie ma już raczki i nóżkiJa po wizycie. Miły, ciepły i elegancki Pan Doktor. Bez słowotoku. Przesympatyczna Pani Położna. Karta ciąży założona, dzidziulek ma się dobrze, dziś 8+2.
Taka ruda mieszanka. Coś między husky a malamutem. 30 kg psa. Mamy jeszcze jednookiego kota. Trochę wygląda jak żbik, bo jak na kota też jest spory.
Przed ciąża już na nadciśnienie się leczyłaś?Ja dziś zjadłam obiad i się poczułam okropnie nie miałam siły stać , siedzieć . Ciśnienie 145/90 tętno 100. Wzięłam 2 tabletki dopegytu i położyłam się . Usnęłam ale dawno tak tragicznie się nie czułam. Wstałam i lepiej. Ciśnienie 125/75.