fasolka32
Fanka BB :)
Hej dziewczyny  ostatnio żaliłam się na przyrosty 100g na tydzień,ale teraz od 2-3tyg waga stoi, mała jest na 10.centylu, waży 6300g. Pediatra zleciła badanie krwi - morfologię TSH glukozę (chce np.sprawdzić czy ma anemię).
 ostatnio żaliłam się na przyrosty 100g na tydzień,ale teraz od 2-3tyg waga stoi, mała jest na 10.centylu, waży 6300g. Pediatra zleciła badanie krwi - morfologię TSH glukozę (chce np.sprawdzić czy ma anemię).
Od kilku dni mała ma gluty, dziąsła trochę rozpulchnione,ale poza tym czuje się dobrze, jest wesoła itd, to raczej nie te czynniki, cały czas KP. Dostałam wyniki morfologii i jak dla mnie ładne.
Miałyście zastoje wagi i wszystko było ok?
Jakie miałyście tego przyczyny?

ostatnio żaliłam się na przyrosty 100g na tydzień,ale teraz od 2-3tyg waga stoi, mała jest na 10.centylu, waży 6300g. Pediatra zleciła badanie krwi - morfologię TSH glukozę (chce np.sprawdzić czy ma anemię).
 ostatnio żaliłam się na przyrosty 100g na tydzień,ale teraz od 2-3tyg waga stoi, mała jest na 10.centylu, waży 6300g. Pediatra zleciła badanie krwi - morfologię TSH glukozę (chce np.sprawdzić czy ma anemię).Od kilku dni mała ma gluty, dziąsła trochę rozpulchnione,ale poza tym czuje się dobrze, jest wesoła itd, to raczej nie te czynniki, cały czas KP. Dostałam wyniki morfologii i jak dla mnie ładne.
Miałyście zastoje wagi i wszystko było ok?
Jakie miałyście tego przyczyny?

Ostatnia edycja: 

Ktos mnie wyprzedzil z komentarzem. Mój synek ma 2 lata i 3 miesiace i ważył jakieś 2 tygodnie temu 13,4kg w ubraniach. Każde dziecko rosnie/przybiera swoim tempem.
 Ktos mnie wyprzedzil z komentarzem. Mój synek ma 2 lata i 3 miesiace i ważył jakieś 2 tygodnie temu 13,4kg w ubraniach. Każde dziecko rosnie/przybiera swoim tempem. Na roczek ważyła 9kg, na 2 latka 11,8 a na 3 lata 13kg i nigdy jej zebra nie wystawały
 Na roczek ważyła 9kg, na 2 latka 11,8 a na 3 lata 13kg i nigdy jej zebra nie wystawały  Są tez po prostu szczupłe dzieci. I wiele zależy od genetyki.
 Są tez po prostu szczupłe dzieci. I wiele zależy od genetyki. 
  Córka też niejadek, syn to zjada za nią. Uważam że jest dobrze. Dzieci rosną skokowo, przybierać już też tak nie przybierają.
 Córka też niejadek, syn to zjada za nią. Uważam że jest dobrze. Dzieci rosną skokowo, przybierać już też tak nie przybierają.