amusedxxx
Moderator
Spokojnie, będziemy Ci tu nadal towarzyszyć cały czasJa to jeszcze stymulacji nie miałamz moim szczęściem, gdzie czekam już 10 miesięcy to pewnie zdążycie być po wszystkim zanim ja w ogóle zacznę
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie, będziemy Ci tu nadal towarzyszyć cały czasJa to jeszcze stymulacji nie miałamz moim szczęściem, gdzie czekam już 10 miesięcy to pewnie zdążycie być po wszystkim zanim ja w ogóle zacznę
![]()
spoko, mi się tak wydaje, że wszystkim to tak szybko idzie, a ja tylko czekam i czekamJa to jeszcze stymulacji nie miałamz moim szczęściem, gdzie czekam już 10 miesięcy to pewnie zdążycie być po wszystkim zanim ja w ogóle zacznę
![]()
GratulacjeLaski! Beta 42.03Na 6dpt chyba jest super, nie?
![]()
Jak zaczęłam brać acard to pierwszy raz w życiu miałam lekkie plamienie w okolicach owulacji, więc jedno z drugim może mieć związekTak sobie myślę, czy np to, że biorę acard 150 mogło spowodować, że nie małam plameń w 21dc tylko wlaśnie krwawiene?
Po tylu latach starań już chociaż to by mogło iść bez komplikacji, no ale przecież nie może być za łatwospoko, mi się tak wydaje, że wszystkim to tak szybko idzie, a ja tylko czekam i czekamale to torochę moje złudzenie
![]()
O jaaaa cudownieBeta 205![]()
Ile dni po transferze? Ja to obstawiam bliźniaki, jak mam rację to stawiasz kawkęBeta 205![]()
niestety. Jak ja widzę jakie piękne efekty stymulki mają niektóre dziwczyny, a ja mam jeden zarodek to mnie ścska w środku. Nie wiem czemu myślałam, że chociaż w ivf los będzie łaskawyPo tylu latach starań już chociaż to by mogło iść bez komplikacji, no ale przecież nie może być za łatwo![]()