Lea2022
Moderator
Na pewno bardzo dokładnie sprawdzą czy muszą Ci zaproponowaćCiekawe czy w Gamecie też dostanę opcję powtórki bety![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno bardzo dokładnie sprawdzą czy muszą Ci zaproponowaćCiekawe czy w Gamecie też dostanę opcję powtórki bety![]()
Wow gratulacje! Super wynik, ja 9 dpt miałam 194.5Beta 205![]()
Ja się spodziewałam spokojnej ciąży, bo we wcześniejszych dwóch nie było większych problemów, a tu leki, zarodek 5AA, przebadany genetycznie. A czołga mnie ta ciąża od samego początku masakrycznie...Ja też myślałam że pójdę na punkcje, zrobią badania, będzie zdrowy zarodek, transfer, pozytywna beta a później to nieprzespane noce przez bejbika. Dopiero jak się wsiąknie w temat to widać że tak łatwo nie jest....
Ja 78Wow gratulacje! Super wynik, ja 9 dpt miałam 194.5![]()
Nie przekreślaj tego jednego, staraj się dobrze myśleć a moze to ten zarodek, może jest na tyle silny że zaraz po transferze podzielisz się wysoką betamam ogromną nadzieję, że tak właśnie będzie, ale może byc i tak i tak. Więc myślę trzeźwo.
Ale bardzo boje się biochjemu, bo to już ta radość, że coś wyszło, to zawód musi być dużo większy (przynajmniej dla mnie).
Ja teraz miałam:To ile weryfikacji jest teraz refundowanych?
nie, sama jestem taką mądraAle ktoś Ci go wypisał? Bo to duża dawka jest
no kto ch tam wie. Mam nadziejęPrywatnie to chyba nie powinno być problemu z terminem?
Kiedy było u Ciebie serduszko?Ja 78![]()