reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Chyba tak, nigdy w życiu nie miałam cyklu który trwał 16 dni, aż do teraz. Rozjechało się wszystko co mogło. Na wizycie jak usłyszałam, że nici z punkcji w tym roku to już nawet nie zrobiło to na mnie wrażenia. Pomyślałam tylko o plusach sytuacji, że w związku z tym mąż dalej sam musi sprzątać dom i nosić zakupy, bo ja mam zalecenie by oszczędzać się na maksa, więc szykuje mi się miesiąc życia jak królowa 👸🏻 😅
Hahaha dobrze dostrzegać jakieś plusy sytuacji 😂 a życie jak królowa brzmi zacnie 😎

reklama
Dziewczyny jutro transfer...boje się nie kolejnej porażki...Tylko myśli że to mój jedyny zarodek i jutro już będę mieć ich zero...zero kolejnych szans...

Właśnie immunolog S. mówił że w diagnostyce zrobię w Krakowie .
I znalazłam na stronie Diagnostyki placówki co wykonują te badanie ale te placówki takie średnie opinie mają tylko nie wiem czy to kwestia obsługii pacjenta czy co.
I nie wiem czy się tym sugerować czy nie.
Mówisz o szpitalu uniwersyteckim?
Jeśli chcesz diagnostykę to najpierw zadzwoń i dopytaj gdzie dokładnie jest analiza wyników - czy u nich czy wysyłają do APC w Łodzi. Bo jeśli sami to nie wiem czy jest sens robić…. Poczytaj na grupie in vitro na Facebooku, często ten temat się tam przewija.

Tutaj o Prokocimiu masz info (wydaje mi sie ze to jest uniwersytecki szpital dziecięcy?). Ale też trzeba dzwonić bo w zeszłym roku jak się tym interesowałam to mieli zepsuty sprzęt, nie wiem czy już naprawili: https://szpitalzdrowia.pl/wp-content/uploads/2020/02/informacja-dla-pacjenta-od-12.02.2020-r..pdf

Dziewczyny jutro transfer...boje się nie kolejnej porażki...Tylko myśli że to mój jedyny zarodek i jutro już będę mieć ich zero...zero kolejnych szans
Dziewczyny jutro transfer...boje się nie kolejnej porażki...Tylko myśli że to mój jedyny zarodek i jutro już będę mieć ich zero...zero kolejnych szans...
Ile miałaś już stymulacji? Jeśli się nie uda to przecież możesz jeszcze próbować.

Powiedzcie ile dni przed punkcją miałyście ostatnią wizytę u lekarza? Zastanawiam się czy jakbym miała wizytę sobotę, to mogą zrobić punkcję we wtorek, czy musi być jakiś podgląd określoną ilość godzin przed punkcją.

reklama
Do góry