fasolka32
Fanka BB :)
Hej dziewczyny 
Jakiś czas walczyliśmy z katarem, coraz mniej wyciągałam,ale małej wyszło teraz dużo woskowiny z prawego uszka. Wczoraj byliśmy u laryngologa, oczyściła z woskowiny, jest obrzęk i w uchu i w nosie, dostaliśmy kropelki. Zastanawiam się skąd to? Może rosną jej ząbki (mała ma 5 i pół miesiąca)? Czy za słabo glutki wyciągałam? Lekarka nic nie powiedziała,ja w sumie nie dopytał gapa...
Jak było u Was? Zastanawiam się jak tego uniknąć na przyszłość.

Jakiś czas walczyliśmy z katarem, coraz mniej wyciągałam,ale małej wyszło teraz dużo woskowiny z prawego uszka. Wczoraj byliśmy u laryngologa, oczyściła z woskowiny, jest obrzęk i w uchu i w nosie, dostaliśmy kropelki. Zastanawiam się skąd to? Może rosną jej ząbki (mała ma 5 i pół miesiąca)? Czy za słabo glutki wyciągałam? Lekarka nic nie powiedziała,ja w sumie nie dopytał gapa...
Jak było u Was? Zastanawiam się jak tego uniknąć na przyszłość.

ale skąd mam wiedzieć kiedy przestać,coś tam jeszcze wychodziło
 ale skąd mam wiedzieć kiedy przestać,coś tam jeszcze wychodziło nie kapało jej z nosa ale jak brałam aspirator to trochę glutków jeszcze było, pod koniec mało, ale jeszcze wciągałam żeby sprawdzić. Jak kicha to słyszę te glutki, ale teoretycznie oddycha ładnie. Łącznie 3x dziennie nosiboo
 nie kapało jej z nosa ale jak brałam aspirator to trochę glutków jeszcze było, pod koniec mało, ale jeszcze wciągałam żeby sprawdzić. Jak kicha to słyszę te glutki, ale teoretycznie oddycha ładnie. Łącznie 3x dziennie nosiboo 
 Sorry,ale zgłupiałam
 Sorry,ale zgłupiałam