Agunia1401
Moderator
Ja dzisiaj na kawę tam uderzam do nakielnegoBędę dzisiaj to dam znać jak wygląda Bonarka, bo akurat pracuje obok![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj na kawę tam uderzam do nakielnegoBędę dzisiaj to dam znać jak wygląda Bonarka, bo akurat pracuje obok![]()
Cyfry od 1 do 6 w ocenie blastocysty wskazują na stopień jej rozwoju i stadium ekspansji, czyli jak bardzo komórki zarodka rozwinęły się i wyodrębniły. Oto co oznaczają poszczególne wartości:Czy każdy z genetyków może inaczej interpretować klasę zarodka? U mnie ten jeden jedyny i czeka zamrożony do grudnia... ale ma klasę 3 A A i ona mówi, że jeden ale najlepszy jakościowo a tu inne oznaczenia widzę u Was. No oszaleć można![]()
Chyba będziesz pierwsza z "oczekujących" czekamy na grube endo i na wiadomości![]()
Haha na ulicy kurniki! Przy galerii krakowskiej, polecamJa dzisiaj na kawę tam uderzam do nakielnegoI jakąś kurtkę bo już dwie zamówiłam i musiałam odesłać i muszę iść na żywo... to przyznaj się gdzie hindusa jadłaś jak też z Krakowa!
Ja też dziś mam jakąś zaćmęDziewczyny, jesteście skarbnicą wiedzy! Google przy Was może się schować
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Ps. Oczywiście, że chodziło mi o embriologa.... nie wiem czy zwalić to na hashimoto, stresy, czy inne choroby... ale czy tylko ja patrzę na okno i mówię, że muszę zamknąć drzwi?!
Motylku, czekam na okres razem z Tobą- oby przyszedł jak najszybciej![]()
Jak się czujesz?Haha na ulicy kurniki! Przy galerii krakowskiej, polecam
Mmmm zjadłabym takiego pysznego bajgla od Nakielnego... albo chociaż bezęJa dzisiaj na kawę tam uderzam do nakielnegoI jakąś kurtkę bo już dwie zamówiłam i musiałam odesłać i muszę iść na żywo... to przyznaj się gdzie hindusa jadłaś jak też z Krakowa!
Całkowicie normalnie, jestem dziś w biurze to chociaż nie mam czasu na rozmyślanieJak się czujesz?
A jaki masz wynik i który dpt?Hej jestem po pierwszym transferze i beta HCG niskie, wiec mam pytanko do was
Po którym transferze wam się udało?
martwie sie troche, bo w kwiecie wieku to ja nie jestem
pozdrawiam