fckathy
Fanka BB :)
No wizyta usg to tylko usg, a prowadzenie ciazy to generalnie wywiad, pytania, gadanie i nieraz usg jak lekarz ma sprzęt. Termin chyba dobry, ja już wtedy miałam serduszkoNa zwykłe usg, a to ma jakieś znaczenie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No wizyta usg to tylko usg, a prowadzenie ciazy to generalnie wywiad, pytania, gadanie i nieraz usg jak lekarz ma sprzęt. Termin chyba dobry, ja już wtedy miałam serduszkoNa zwykłe usg, a to ma jakieś znaczenie?
Ja nie mam żadnego pakietu takiego, więc pewnie będę chodziła do swojej Pani Doktor prywatnie na USG a w międzyczasie poszukam lekarza prowadzącegoSpokojnie, wszystko Ci w klinice powiedząewentualnie jeśli masz lux/medi to może sobie przejrzyj terminy na kiedy są dostępne do jakiś sensownych lekarzy, u mnie w mieście np w luxmedzie to trzeba się mocno czaić żeby dorwać wizytę u dobrego gina
![]()
Ta lekarka, do której się zapisałam jest też do wyboru w prowadzeniu ciąży, ale właśnie terminu nie mogłam złapać.. no nic zobaczymy, najwyżej będę szukała dalej, a może coś fajnego się zwolni do tego czasu. Na prowadzenie ciąży mają więcej czasu na wizytę?No wizyta usg to tylko usg, a prowadzenie ciazy to generalnie wywiad, pytania, gadanie i nieraz usg jak lekarz ma sprzęt. Termin chyba dobry, ja już wtedy miałam serduszko![]()
Ja chciałam tylko zapytać dlaczego jakiś blazej963 dał wściekłą emotkę pod tym komentarzemI super, w każdym powinno być
Ciekawe co myślą te starsze osoby co korzystają z komunikacji, pewnie przeklinają że zamiast na 15stke poszło na in vitro![]()
Chyba ze złości na te nadęte starsze osobyJa chciałam tylko zapytać dlaczego jakiś blazej963 dał wściekłą emotkę pod tym komentarzem![]()
CudnieBeta 30,40Prog 53
![]()
Jest super <3Beta 30,40Prog 53
![]()
SuperBeta 30,40Prog 53
![]()