raisonnablement
Fanka BB :)
Ja się czuję tak samo, jak dziecko we mgleBosz muszę się ogarnąć co teraz dalej bo nawet nie wiem kiedy lekarz, kiedy USGNigdy nie doszłam do tego etapu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się czuję tak samo, jak dziecko we mgleBosz muszę się ogarnąć co teraz dalej bo nawet nie wiem kiedy lekarz, kiedy USGNigdy nie doszłam do tego etapu
![]()
Spokojnie, wszystko Ci w klinice powiedząBosz muszę się ogarnąć co teraz dalej bo nawet nie wiem kiedy lekarz, kiedy USGNigdy nie doszłam do tego etapu
![]()
Właśnie ja w luxmed złapałam na 23 dpt, to chyba spoko termin prawda?Spokojnie, wszystko Ci w klinice powiedząewentualnie jeśli masz lux/medi to może sobie przejrzyj terminy na kiedy są dostępne do jakiś sensownych lekarzy, u mnie w mieście np w luxmedzie to trzeba się mocno czaić żeby dorwać wizytę u dobrego gina
![]()
Na prowadzenie czy na usg?Właśnie ja w luxmed złapałam na 23 dpt, to chyba spoko termin prawda?
Na zwykłe usg, a to ma jakieś znaczenie?Na prowadzenie czy na usg?
ja się umawiałam bez skierowania to nie jest skierowanie z kodem jak do specjalistów. Na wizyte miałam mieć skierowanie ze sobą.Można się umawiać bez skierowania?![]()
Myślę, że tak, o ile jesteś gotowa na to że np nie będzie jeszcze widocznej akcji serduszkaWłaśnie ja w luxmed złapałam na 23 dpt, to chyba spoko termin prawda?
Wydaje mi się, że w klinice też mnie tak umówią, najwyżej będę przekładać, zobaczymy jak ta beta jutro i w piątekMyślę, że tak, o ile jesteś gotowa na to że np nie będzie jeszcze widocznej akcji serduszka![]()
no pewnie. Ja w luxmedzie ciągle przekładałam wizyty, zalety aplikacji bez konieczności dzwonieniaWydaje mi się, że w klinice też mnie tak umówią, najwyżej będę przekładać, zobaczymy jak ta beta jutro i w piątek
Tak, też to uwielbiam hahano pewnie. Ja w luxmedzie ciągle przekładałam wizyty, zalety aplikacji bez konieczności dzwonienia![]()