Agunia1401
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie generalnie nie bardzo mam wyjście, bo albo to albo jazda autem 6h więc nie wiem co gorszeMy mieliśmy lecieć do kuzyna i cieszę się, że nie kupiłam biletów, bo bym się chyba nie odważyła
MegaaaaDziewczyny daje znać, że nasza fasolkajuż ma prawie 1cm i piękne bijące serduszko
![]()
Będę rozmawiała z lekarzem na ten temat jeszcze, zobaczymy też jak się będę czuła.Ja bym nie ryzykowała w pierwszym trymestrze
Grypa żołądkowa cię wtedy przypadkiem złapie, bardzo ci będzie przykro, ale nie dasz rady przyjechaćWłaśnie generalnie nie bardzo mam wyjście, bo albo to albo jazda autem 6h więc nie wiem co gorsze![]()
Tak, tak wiadomka że będę gadać z lekarzem bliżej tego terminu to dopiero za 3 tyg więc jeszcze chwila czasu jestGrypa żołądkowa cię wtedy przypadkiem złapie, bardzo ci będzie przykro, ale nie dasz rady przyjechaća tak serio to myślę, że do obgadania z lekarzem najlepiej
Ja byłam 5+5 i też jeszcze nie było serduszkaPierwszy raz widzieliście serduszko?Ja mam wizytę 5+5 i ciekawe co zobaczę..
Mam nadzieję że choć zarodek będzie ładnie widac. Po jakim czasie kolejna wizyta? Tydzień, dwa?Ja byłam 5+5 i też jeszcze nie było serduszka
Wiesz co ja na tej wizycie 5+5 byłam u lekarza u którego będę prowadzić ciążę i on mi zaproponował następny termin wypadający 7+2. Ale 7+1 mam wizytę w klinice także swojego lekarza umówiłam na 8+2 bo tak dzień po dniu to dla mnie bez sensuMam nadzieję że choć zarodek będzie ładnie widac. Po jakim czasie kolejna wizyta? Tydzień, dwa?
A to ja mam wizytę w klinice 5+5Wiesz co ja na tej wizycie 5+5 byłam u lekarza u którego będę prowadzić ciążę i on mi zaproponował następny termin wypadający 7+2. Ale 7+1 mam wizytę w klinice także swojego lekarza umówiłam na 8+2 bo tak dzień po dniu to dla mnie bez sensu