raisonnablement
Fanka BB :)
Wyników jak nie było tak nie ma…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@raisonnablement jak beta?
Taka jestem wkuuuuuriona, że nie macie pojęciaWłaśnie dawaj nam tu znać koniecznie!
Ja akurat wiemTaka jestem wkuuuuuriona, że nie macie pojęcia![]()
Trochę mamyTaka jestem wkuuuuuriona, że nie macie pojęcia![]()
Z nimi to niestety różnieTaka jestem wkuuuuuriona, że nie macie pojęcia![]()
Masz się potem kontaktować z klinika? Czy oni będą dzwonić jak będą mieć wyniki? Bo ja miałam troszku inaczejTaka jestem wkuuuuuriona, że nie macie pojęcia![]()
Ja miałam zorganizowane przyjęcie urodzinowe (moje) w Paryżu na 9+0 i nie poleciałam, mąż sam poleciałPowiem Wam dziewczyny że się zaczęłam zastanawiać bo mamy na początku wykupiony lot do teściowej z Lublina do Wrocławia z miedzylądowaniem w Warszawie i się teraz zastanawiam czy ja będę mogła lecieć czy to nie strach![]()
Mają zadzwonić, ale jakbym pierwsza zobaczyła wynik bety to mówili, żebym zadzwoniła i umówimy wizytęMasz się potem kontaktować z klinika? Czy oni będą dzwonić jak będą mieć wyniki? Bo ja miałam troszku inaczej
Czyli nie będziesz musieć powtarzać? SuperMają zadzwonić, ale jakbym pierwsza zobaczyła wynik bety to mówili, żebym zadzwoniła i umówimy wizytę
Nie muszę, ale mówiłam, że mam na to i na to skierowanie w luxmed więc zrobię i takCzyli nie będziesz musieć powtarzać? SuperJa płaciłam sama to kazali robić 2 bety
i progesteron tez