• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
U nas mąż 10 lat temu miał bardzo podobne wyniki. U mnie wtedy wszystko ok. Udało się - mamy syna. Teraz znowu próbujemy, u mnie AMH 0,5🥺 mam 36lat za to u męża wyniki znacznie lepsze niż 10 lat temu. Głowa do góry. Będzie dobrze 🤗
Naprawdę? Ojej dodałaś mi otuchy ❤️
Trzymam kciuki, żeby teraz Wam też się udało🤞miałaś badania genetyczne? Znaleziono przyczynę tak niskiego AMH? Bo ja szczerze jestem zaskoczona że tak nisko u mnie… 🙁 czekam na wyniki, ale dr coś mówiła że może być zesp łamliwego chromosomu X (badanie Fmr1) albo nawet utajony zespół Turnera, który przejawia się wyłącznie przedwczesnym wygasaniem jajników 😳

Dziewczyny, jak wyglądał u Was kolejny okres po punkcji? Mam zalecenie umówienia wizyty przed transferem jak tylko się skończy, ale od kilku dni jest tylko brunatne plamienie. Po punkcji był normalny, a teraz? Czy to tak powinno wyglądać?

Ja po wizycie. Trochę załamana i jednocześnie pełna nadzieji. Pomimo ze mam Bx to dużo nie zmienia bo nie mam 5 z 5 kirów implantacyjnych. Dostałam bez zaskoczenia Accofil. Jedno mnie zaskoczyło, że słaba przyswajalność progesteronu tez może z tego wynikach i nie będę musiała tyle proga z zewnątrz już dostarczać
A u kogo byłaś na wizycie i gdzie?
Ja mam AA i 0/5, a lekarz nawet słowem się nie zająknął o Accofilu (tylko kazał najpierw zrobić dodatkowe badania za ponad 4tys, oczywiście w jednym konkretnym labie 🙄).

Dziewczyny, jak wyglądał u Was kolejny okres po punkcji? Mam zalecenie umówienia wizyty przed transferem jak tylko się skończy, ale od kilku dni jest tylko brunatne plamienie. Po punkcji był normalny, a teraz? Czy to tak powinno wyglądać?
ja kolejny cykl po punkcji miałam o tyle dziwne, że miałam jakieś krwawienia tydzień przed "właściwym" okresem. No ale ja miałam polipy i przerostu endo, więc chyba nie ejstem dobrym przypadkiem :P

Też się tego bałam. Teraz się boję czy pojawi się serduszko. Strach jakby będzie nam towarzyszył cały czas. Musisz być dobrej myśli 😊
O dziwo przyznam, że jak ja zobaczyłam mini zarodeczek bez akcji serca jeszcze to już byłam spokojniejsza. Potem przed samą wizytą stres się pojawił ale do przeżycia. A teraz jak już widziałam bijące serduszko to jakiś taki spokój mnie ogarnął 🙈 więc może jednak niekoniecznie jesteśmy na ten wieczny strach skazane

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie. Dzisiaj zaczynam stymulację - rekovelle 72 oraz hormon wzrostu omnitrope. 1 mg dziennie. W sobotę mam USG. Pierwszy raz dostałam do stymulacji takie leki. Ktoraś stosowała?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry