Jaki był u Ciebie wynik stymulacji po tym leku ?Jak masz 72 w całości, to będzie 6 dawek po 12.
Ja na przykład miałam dawki po 8, więc miałam na 9 razy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaki był u Ciebie wynik stymulacji po tym leku ?Jak masz 72 w całości, to będzie 6 dawek po 12.
Ja na przykład miałam dawki po 8, więc miałam na 9 razy.
6, potem wiem, że naładował się do jakichś 6 jednostek i dalej nie mogłam. Tak jakby był "zapas" w penie w razie jakiejś pomyłki czy coś.Pamiętasz na ile dni wystarczył pen ?
zazdroszczę, ja przed każdym przełożeniem USG się boję. Odrazu patrzę czy bobo się rusza i czy serce bijeNiekoniecznie, tez tak myślałam, i im bliżej prenatalnych było tym się bezpieczniej czułam, a teraz to w ogóle luuuzzzzz
U mnie pobrali 10 komórek, 8 było dojrzałych. Ale to już bardzo indywidualna kwestia. Ja mam PCOS i wysokie amh. Lekarz specjalnie dał małą dawkę, a i tak mówił, że wszystko rośnie szybciej, niż by się tego spodziewał.Jaki był u Ciebie wynik stymulacji po tym leku ?
Wiesz, to ja tez pierwsze co robię jak się kładę to na serducho patrzę. Ostatnio jak się położyłam to nie zdążyłam pomyśleć nawet, a dzidzia tak skakała, że nie pozostawiała wątpliwości, ze żyje. Ja po prostu na początku tej ciazy miałam mocne postanowienie martwienia się dopiero jak naprawdę się coś będzie działo i przez to, ze się nic nie działo to łatwo mi było je wypracować. U Ciebie były chyba ciut trudniejsze początki, bo miałaś krwiaka, dobrze pamietam?zazdroszczę, ja przed każdym przełożeniem USG się boję. Odrazu patrzę czy bobo się rusza i czy serce bijegłupota totalna ale jakoś tak mam
Ja mam od 8 lat taką torbiel, normalnie podchodziłam do stymulacji. Ostatnio lekarz mówił że 1,5 cm, wczoraj jak na usg zapytałam to zmierzył 1,3 i mówił że gdybym nie powiedziała że mam to by jej nie zauważył.Dziewczyny, czy któraś z was podchodziła do stymulacji z torbielą endometrialna?
Kurka, jutro mam wizytę u dr. Zacz*ka żeby potwierdzi jaka jest ta moja torbiel i już świruje z nerwów ... co jak się okaże, że to endometrialna.Czy będę mogła podchodzić do stymulacji, bo jak mi powiedzą że trzeba najpierw usunąć to ja się chyba wypisuje z tej zabawy.... Nie chcę mieć już żadnej laparoskopii. Przerażenie i strach mnie chyba ogarnął...
![]()
Super, gratulujęUdało się! W trzecim cyklu stymulacji mam jednąNie sądziłam, że się rozpłaczę jak uslyszalam to od embriolog.... Jakże szalone są to emocje!