7grudnia
Fanka BB :)
Nie musisz mieć betyI takie jeszcze pytanie, może trochę z ... Ale czy na wizytę taka pierwsza u gin powinnam isc z beta zrobiona? Bo ja zrobilam test i tak to zostawilam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie musisz mieć betyI takie jeszcze pytanie, może trochę z ... Ale czy na wizytę taka pierwsza u gin powinnam isc z beta zrobiona? Bo ja zrobilam test i tak to zostawilam
Ok dzięki. Bo mlodsza córka ma 5 lat więc już trochę minęło a pewnie też troche się zmieniło.Nie musisz mieć betyPo USG lekarz będzie widział co i jak
ja robię, żeby się nie stresować całą ciążę. Z uwagi na wiek prenatalne wyjdą mi w najlepszym wypadku z ryzykiem pośrednim- to tylko statystyka ale mnie to stresowało w ciąży z córką. Nie zrobiłam wtedy nifty bo mi było „szkoda” kasy… jednak wózek, łóżeczko, fotelik i inne pierdoly to całkiem ładna sumka. Teraz większość już mam bo córka ma 16 mcy więc mogę sobie pozwolić na ten wydatek…Przepraszam,że tak się wcinam ale z jakiego powodu robicie te nifty? Nie przeczytałam wątku od początku więc też nie jestem w temacie. Ale mnie to zaciekawiło.
Ja to tak z przymrużeniem okaJa nie wierzę w żadne przepowiednie, raz się zgadzają raz nie, loteria.
Jednak 50% szans to jednak dużo![]()
Na sanco jest promka -10% z preglifeZa ile kupiłaś Nifty? Ja poluje na jakąś zniżkę na Sanco
Ja idę na Sanco, bo ponoć po zmianach wychwytują najwięcej aberracji (ponoć porównania w Internecie są nieaktualne). Plus wynik szybko i nie leci do Chin czy gdzieś jak nifty.Pełny tych badań nifty sanco panorama,
Które najlepsze?
Pappa obowiązkowo też robieDziewczyny wtedy rezygnujecie z pappa? Czy robicie to dodatkowo?
Ja robię bo w pierwszej ciąży był zespół downaPrzepraszam,że tak się wcinam ale z jakiego powodu robicie te nifty? Nie przeczytałam wątku od początku więc też nie jestem w temacie. Ale mnie to zaciekawiło.
Ja na panoramie się przejechałam, w ciąży z zespołem downa nie wykryła jej. A wynik który wydali to ,,brak wyniku który może być spowodowany zmianami chromosomalnhmi”. A to powinna być prosta piłka jest ciąża z najczęstszą wadą na którą mają największą czułość to powinna wykryć odrazu.Pełny tych badań nifty sanco panorama,
Które najlepsze?
Pappa to jest ten standardowy który się po prostu robi w określonym czasie prawda?Pappa obowiązkowo też robie
Ja robię bo w pierwszej ciąży był zespół downa
Ja na panoramie się przejechałam, w ciąży z zespołem downa nie wykryła jej. A wynik który wydali to ,,brak wyniku który może być spowodowany zmianami chromosomalnhmi”. A to powinna być prosta piłka jest ciąża z najczęstszą wadą na którą mają największą czułość to powinna wykryć odrazu.
Do nifty nie mam przekonania bo za dużo było wyników fałszywie pozytywnych czyli wykrywali wadę której nie ma
I po moim rozeznaniu padło na Sanco
Tak między 11+1 a 13+6Pappa to jest ten standardowy który się po prostu robi w określonym czasie prawda?