klaudia16
Fanka BB :)
ale z tego co widzę to nic straconego jeszcze , skoro mówisz że progesteron urósł to oznacza że owulacja musiala być później , a skoro była później to i szansę na zapłodnienie się przesuwają , sex był ? Jeżeli tak to jeszcze są mocne szansęBeta HCG <2.3 więc ciąży nie ma
 także aktualizuj za jakiś czas , myślę że można powtórzyć test za kilka dni .Jaki poziom tego proga ?
 także aktualizuj za jakiś czas , myślę że można powtórzyć test za kilka dni .Jaki poziom tego proga ? 

Jeszcze mi się cykle po porodzie nie unormowały więc temu nie za bardzo ogarniam kiedy się spodziewać okresu.
 Jeszcze mi się cykle po porodzie nie unormowały więc temu nie za bardzo ogarniam kiedy się spodziewać okresu.

Beta 1.1 co było do przewidzenia, że to zastrzyk, ale kurde 11 dpo i progesteron 7 na progesteron besins to chyba mocno bez szału w zeszłym miesiącu miałam 10
 Beta 1.1 co było do przewidzenia, że to zastrzyk, ale kurde 11 dpo i progesteron 7 na progesteron besins to chyba mocno bez szału w zeszłym miesiącu miałam 10 

o ile w ogóle owulka była
 o ile w ogóle owulka była 

Rozstanie zawodowe byłoby pewnie gorsze niż rozwód
 Rozstanie zawodowe byłoby pewnie gorsze niż rozwód