reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Hej proszę o pomoc .
To moje 3 podejście do invitro ,
2 pierwsze były 2019 r i teraz 3 ,przy poprzednich plamienia jeszcze przed testowaniem .
Teraz miałam blastocysta 2AA ,testuje w poniedziałek ale strasznie się denerwuje ze się nie udało bo cały czas boli mnie brzuch i czuje się jak na okres masakra :(

reklama
po 4 latach walki i dwóch transferach boję się cieszyć 🥹 to był mój drugi transfer mrozaczka na cyklu naturalnym 🥹
U mnie podobnie 4 lata walki i 2 transfer ❄️ i dzisiaj jestem 7+1 😉 Serduszko już widziałam ♥️ Życzę tego i Tobie ✊ i ciesz się bo każda ciąża jest warta tego by ją świętować i ją celebrować ♥️ wiadomo, że każda z nas się boi, ale pozytywne myśli to podstawa 🤞

Hej proszę o pomoc .
To moje 3 podejście do invitro ,
2 pierwsze były 2019 r i teraz 3 ,przy poprzednich plamienia jeszcze przed testowaniem .
Teraz miałam blastocysta 2AA ,testuje w poniedziałek ale strasznie się denerwuje ze się nie udało bo cały czas boli mnie brzuch i czuje się jak na okres masakra :(
O to taka blastka jak moja ja w poniedziałek idę na bete. Też się denerwuje. Trzymam kciuki

U mnie podobnie 4 lata walki i 2 transfer ❄️ i dzisiaj jestem 7+1 😉 Serduszko już widziałam ♥️ Życzę tego i Tobie ✊ i ciesz się bo każda ciąża jest warta tego by ją świętować i ją celebrować ♥️ wiadomo, że każda z nas się boi, ale pozytywne myśli to podstawa 🤞
tak bardzo chciałabym zacząć już się cieszyć a cały czas coś mnie powstrzymuje 🥲 chyba te lata starań tak na mnie działają 😆 czy robiłaś przyrosty bety po transferze? jeśli tak to ile? walczę ze sobą czy iść jutro czy nie 😂

tak bardzo chciałabym zacząć już się cieszyć a cały czas coś mnie powstrzymuje 🥲 chyba te lata starań tak na mnie działają 😆 czy robiłaś przyrosty bety po transferze? jeśli tak to ile? walczę ze sobą czy iść jutro czy nie 😂
Ja ostatnią bete robiłam 12 dpt i potem już czekałam na USG, więc możesz jeszcze jutro pójść dla spokoju 😉

U mnie dalej kreski takie same, zastrzyk byl 25.11. Dzisiaj 5 dpt.

Załączniki

• IMG_20241207_114738.jpg
    3,2 MB · Wyświetleń: 74
reklama
Od trzech dni bolą mnie piersi, co jakiś czas czuję jajniki lub ogólnie brzuch. Szybko się męczę i co jakiś czas mi słabo. A tak to poza tym nic. Przyjmuje ultrogestan, estrofem, neoparin i tenfertilona. A ty jak tam?
Właśnie mnie też boli od kilku dni brzuch cały czas a nie wiem czy mogę wziąść nospe ,często robi mi się słabo nawet bardzo często, piersi też mnie bolą ogólnie czuje się jak na okres ,często chodzę siku .
Mam wrażenie jak bym miała sucho w pochwie .
Ja przyjmuje Cyclogest , estrofem , prolutex x2 ,i klexane wieczorem ,duphaston
Magnez B6 ,Rutinoscorbin ,progesteron business
Ja stresuje się strasznie że się nie uda :(

Do góry