który dpt? Wysoka beta więc na USG już będzie widaćPomożecie zinterpretować, pierwszy raz w życiu robiłam badanie, a w poniedziałek dopiero wizyta.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
który dpt? Wysoka beta więc na USG już będzie widaćPomożecie zinterpretować, pierwszy raz w życiu robiłam badanie, a w poniedziałek dopiero wizyta.
Ty nie miałaś transferu 30.11 ??Pomożecie zinterpretować, pierwszy raz w życiu robiłam badanie, a w poniedziałek dopiero wizyta.
6 dpt, ale mam kompletne zbicie, bo rano robiłam test i był biały i już pół dnia ryczałam, a teraz dostałam wyniki. Z mężem szukaliśmy przelicznika, bo za duży wynik nam się wydawał, dlatego mówię Was zapytam, bo ja dalej nie wierzęktóry dpt? Wysoka beta więc na USG już będzie widać![]()
Dokładnie i to 4 dniowyTy nie miałaś transferu 30.11 ??![]()
wynik koło 30 000 miałam 25dpt, więc albo labo Ci nie postawiło , po 19 albo nie mam pojęcia6 dpt, ale mam kompletne zbicie, bo rano robiłam test i był biały i już pół dnia ryczałam, a teraz dostałam wyniki. Z mężem szukaliśmy przelicznika, bo za duży wynik nam się wydawał, dlatego mówię Was zapytam, bo ja dalej nie wierzę
Musieli się jebnac bo aż niemożliwe ze masz 19 tysDokładnie i to 4 dniowy
No właśnie też mi się coś nie tak wydajeMusieli się jebnac bo aż niemożliwe ze masz 19 tys
Edit: w sensie przecinek![]()
Tu jest chyba jakiś błąd, jak 7dptPomożecie zinterpretować, pierwszy raz w życiu robiłam badanie, a w poniedziałek dopiero wizyta.
Właśnie rano miałam biały, myślałam że jest jakiś przelicznik, powtórzę w poniedziałek, więc dalej nic nie wiemTu jest chyba jakiś błąd, jak 7dpttest dzisiaj coś pokazał?
zobacz czy nie ma możliwości jakiegoś kontaktu z nimi żeby zweryfikowali wynikNo właśnie też mi się coś nie tak wydaje