klaudia16
Fanka BB :)
a może ten wczorajszy test jednak był zalany ?Watpie że zastrzyk to był.
Teraz mogę gdybać.
Idę kupić sobie coś fajnego do galerii

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a może ten wczorajszy test jednak był zalany ?Watpie że zastrzyk to był.
Teraz mogę gdybać.
Idę kupić sobie coś fajnego do galerii
Ja się kiedyś zastanawiałam czy ktoś z osób które znam też Tu siedzi. Ktoś ze szkoły czy pracyA tak wgl z innej beczki , zastanawiacie się czasem czy mijamy się gdzieś na ulicy nie wiedzą że to my się wspieramy i dajemy sobie te wszystkie cenne rady ?![]()
też czasem o tym myślałam , ale wydaje mi się że nie . Po 1 chyba większość jest starsza ode mnie , po drugie przez te parę miesiecy zdążyło się że ktoś coś o sobie więcej powiedział i jakoś nie wykąpałam w historii żeby to mógł być ktoś kogo znam , ale nigdy nie wiadomoJa się kiedyś zastanawiałam czy ktoś z osób które znam też Tu siedzi. Ktoś ze szkoły czy pracy![]()
ja nie utrzymuje kontaktu z ludźmi ze szkoły więc wątpię, że bym się zorientowała. Ale widzę, że większość jest z dużych miast Kraków, Poznań Trójmiasto, Białystok. A ja mam las na przeciwko i góryteż czasem o tym myślałam , ale wydaje mi się że nie . Po 1 chyba większość jest starsza ode mnie , po drugie przez te parę miesiecy zdążyło się że ktoś coś o sobie więcej powiedział i jakoś nie wykąpałam w historii żeby to mógł być ktoś kogo znam , ale nigdy nie wiadomo![]()
no też zauważyłam że walsnie raczej duże miasta . Chociaż są dziewczyny które widziałam że jeżdżą do Katowic na badania czy do kliniki więc obok mnieja nie utrzymuje kontaktu z ludźmi ze szkoły więc wątpię, że bym się zorientowała. Ale widzę, że większość jest z dużych miast Kraków, Poznań Trójmiasto, Białystok. A ja mam las na przeciwko i góry![]()
Ja mieszkam w Katowicach, ale dopiero się tu przeprowadziliśmyno też zauważyłam że walsnie raczej duże miasta . Chociaż są dziewczyny które widziałam że jeżdżą do Katowic na badania czy do kliniki więc obok mnie![]()