Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam czy tu coś jest czy mi się już w głowę coś robi 29 dzień cyklu jakoś 13 po ovuZobacz załącznik 1677222
Dziękuję! Jak się dowiedziałam, to od razu pomyślałam o Tobie
Tak, mieliśmy 3 zarodki, a do mrożenia poszedł jeden. Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby ten jeden u Was przetrwał.Dziękuję! Jak się dowiedziałam, to od razu pomyślałam o Tobiechociaż z tego co pamiętam na początku mieliście 3 zarodki....?
Szczerze mówiąc, ja się już nastawiam na najgorsze. Nie wiem co dalej, zaczynam się godzić z myślą że może nam dziecko po prostu nie jest pisaneTak, mieliśmy 3 zarodki, a do mrożenia poszedł jeden. Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby ten jeden u Was przetrwał.
Bardzo mi smutno, że musisz to przechodzić. Taki zawód tak daje po mordzie... a drugi z kolei to ciężko sobie wyobrazić![]()
U nas szaro buro jesiennie :;U kogo jest dziś biało![]()
Trzymam kciuki.Mamy tylko jeden zarodek, ryczę od ranaDziewczyny módlcie się/trzymajcie kciuki/cokolwiek,, żeby przeżył.....
Widzę cień!Tu chyba lepsze zdjęcie![]()
ja też często mam takie myśli. Że mi po prostu nie jest pisane bycie matką a ja walczę i się cisnę jak głupek. Jak nam ten trsnfer nie uda się to też nie wiiem co dalej. Czy kolejna stymulacja, czy dać spokój... Myśli są raz takie, raz inne, koktajl emocjonalny okropny.Szczerze mówiąc, ja się już nastawiam na najgorsze. Nie wiem co dalej, zaczynam się godzić z myślą że może nam dziecko po prostu nie jest pisanei że walczę z naturą
Trzymam bardzo mocno kciukiMamy tylko jeden zarodek, ryczę od ranaDziewczyny módlcie się/trzymajcie kciuki/cokolwiek,, żeby przeżył.....