reklama
miszka0109
Zaangażowana w BB
Devin
Moderator
A miałaś transfer na naturalnym?Na wigilie umowilam się dodatkowo do Medimąż jak się nasłuchał to powiedział, aby nie przyznawać się ze IVF. Abym nie denerwowała się jak mi coś palną
![]()
Ja chodzę do medi i powiedziałam że po transferze, nie mieli problemu ale wiadomo w innym mieście mogą mieć swoje zasady

anyżowa
Fanka BB :)
Ja widzęNie wytrzymałam zrobiłam test nie z pierwszego meczu i jest taki

NataliaNatka
Ejjjjjjjjjjj jest jest!!! Widać! Ale cudnie!!!! To daje i mi dużą nadziejęNie wytrzymałam zrobiłam test nie z pierwszego meczu i jest taki
miszka0109
Zaangażowana w BB
No zobaczymyEjjjjjjjjjjj jest jest!!! Widać! Ale cudnie!!!! To daje i mi dużą nadziejęciekawe jak jutro Twoja betka
![]()

Kasienkaol
właściwie, najważniejsza rozmowa z anestezjologiem. Ja poza tym że mam astmę i musiałam mieć zaświadczenie lekarskie ze mogę być pod narkozą, że nie zwęża mi się nagle drogi oddechowe to nic więcej. Ewentualnie krzepliwość krwi.a może zadzwonić i dopytać?
Dla mnie dziwnie bez badań, wiadomo, to jest krótka narkoza, ale jednak narkoza...
anyżowa
reklama
Gosia0132
Na sztucznym właśnie. Kazałam my znaleźć regulaminA miałaś transfer na naturalnym?
Ja chodzę do medi i powiedziałam że po transferze, nie mieli problemu ale wiadomo w innym mieście mogą mieć swoje zasady![]()