reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Dziewczyny chwalę sie bo pierwszy raz mam tak dobre wyniki… hemoglobina w maju była na poziomie 8, żelazo 20 a ferrytyna 4… w maju miałam wlew. Od tego czasu wyleczyłam helicobacer i wyeliminowałam całkowicie nabiał. Nie brałam żadnego żelaza. Wyniki na dziś to

Hemoglobina 13.9 g/dl

Żelazo 65 ug/dl

Wit B12 515 pg/ml

Ferrytyna 34 ng/ml

Tsh 2.300

Glukoza 86 mg/ul

Jedyne co mnie martwi to TSH. 1.5 podskoczyło do 2.300 czy to czas na wizytę u Endo?

reklama
Może to dziwnie zabrzmi, ale czuję się dosłownie tak samo jak w ciszy z synem i córka xd mam takie dziwne uczucie, nawet nie umiem tego określić. Jak to się potwierdzi to będę się z tego śmiała, że szybciej wiem o ciazy niz test. A betę zrobię sobie spokojnie 11.12. 😁
Nadrabiam zaległości…. Jakie to było uczucie?😃

Dziewczyny chwalę sie bo pierwszy raz mam tak dobre wyniki… hemoglobina w maju była na poziomie 8, żelazo 20 a ferrytyna 4… w maju miałam wlew. Od tego czasu wyleczyłam helicobacer i wyeliminowałam całkowicie nabiał. Nie brałam żadnego żelaza. Wyniki na dziś to

Hemoglobina 13.9 g/dl

Żelazo 65 ug/dl

Wit B12 515 pg/ml

Ferrytyna 34 ng/ml

Tsh 2.300

Glukoza 86 mg/ul

Jedyne co mnie martwi to TSH. 1.5 podskoczyło do 2.300 czy to czas na wizytę u Endo?
Mi edo mówił że do 2 najlepsze ja z 4.20 zjechałam na 1 i teraz mam super a ciazy brak .

postaram się ☺️ ja sobie zawsze obiecuje że nie będę testować wcześniej a wychodzi tak że zaczynam 8-9 dpo także tego ..
Po zastrzyku ja uważam, że najlepiej zacznij testować szybko tak, żeby jeszcze to na pewno nie była kreska ciążowa i patrz ile się utrzymuje u Ciebie zastrzyk albo tak 14-15 dni po zastrzyku, bo nie wiesz jeszcze ile on Ci się utrzymuje zrobisz test 9/10 dpo wyjdzie kreska i nie będziesz wiedziała, ale to oczywiście moje zdanie i podejście. Przy ciąży z której mam syna kreska mi w ogóle nie zniknęła

reklama
Ok, czyli radzicie z 2.300 iść do Endo? Zrobię jeszcze ft3 i ft4 i dopiero się wybiorę. Ale w tym cyklu będziemy się starać, najwyżej się nie uda, ale organizm jest gotowy 😄

Do góry