a.może.ciążaa
Zaciekawiona BB
To kiedy beta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie nie przemyślałam tego i nie mam jakNo jest kreseczka, chyba nawet wyrazniejsza od wczorajszej
Śmigaj na betę![]()
trzymam mocnou mnie wsumie też tak było przy biochemach że te z 2 moczu wychodzili ciemniejsze haha ale tutaj to wsumie było tak że się wysikalam zrobiłam test z tego 1 zdjęcia , mówię nie idę jeszcze raz i po 20 min wysikalam takie resztki ,nic nie piłam i wyszła ciemniejsza haha także nie wiemdziękuję za kciuki , mam nadzieję że siebie też zaczarowałam
![]()
Ja bym poszła po pracywłaśnie nie przemyślałam tego i nie mam jakbo pracuje 7-15 i sobotę też od 7 , poszukam czy jest jakieś labo od 6 ale ciężko będzie mi się wyrobić
![]()
chętnie , ale u mnie z tego co szukałam wszystkie do 11Ja bym poszła po pracy![]()
dziękujęTrzymam mocno kciuki, ale zapowiada się obiecująco!![]()
Nie wiem, myślałam może żeby spróbować czegoś innego, myślisz, żeby zostać przy nim?A czemu chcesz zmienić Ovarin?
No najlepiej betę robić w tym samym laboratorium o tej samej porzeDobra , postaram się rano jutro iść na 6 do labolatorium , z tym że będę musiala iść w sobotę też na 6 zobaczyć czy cokolwiek po tych 24h urosło ,myślicie że jest sens ? Bo później w sobotę wyjeżdżam i nie wiem czy znajdę tam jakieś labo , jeszcze przed samymi świętami i wgl![]()