Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Świetne informacjeJa po prenatalnych (dopiero co był transfer)dzidzia miała nóżki skrzyżowane, ale pani powiedziała że dziewczynka
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Świetne informacjeJa po prenatalnych (dopiero co był transfer)dzidzia miała nóżki skrzyżowane, ale pani powiedziała że dziewczynka
![]()
dobra, a jak Ty sie czujesz przed jutrem?Świetne informacjejak ten czas leci.. widać to po Was ciężarnych
![]()
Aaa sama nie wiemdobra, a jak Ty sie czujesz przed jutrem?![]()
jaka kochana!Aaa sama nie wiemwłaśnie dzwoniła Pani, żeby zmienić godzinę z 11:20 na 9:40.
Cieszę się, że próbujemy znowu. Dziś jeszcze mam parę spraw do ogarnięcia, ale robię wszystko, żeby od jutra móc odpoczywaćzostaną tylko ciasta i sałatka na kolejne dni.
Staram się tylko nie wybiegać myślami, bo wtedy to już mam gwarantowane noce nieprzespanerozważałam nie wchodzić na forum do końca świąt, żeby nie myśleć, ale... Za bardzo czekam na Twoje kreski
![]()
mocne kciuki!!! Super, ze tym razem się udałoWczoraj udało nam się dokończyć, co zaczęliśmy ostatnio. Mamy na ten moment 4 zapłodnione komórki. Następny telefon dopiero 24 albo 25 grudnia...![]()
Dziękujemy!mocne kciuki!!! Super, ze tym razem się udało![]()
a co to była za tabletka?Dziękujemy!Wiesz co, trochę źli jesteśmy, że nie podpowiedzieli nam o tabletkach. Myśleliśmy, że nie można w sumie... Tak, to by się udało za pierwszym razem... No, ale cóż. Mam nadzieję, że mamy waleczną czwórkę! Z tabletką poszło w minutę...
![]()
Sildenafil. Ale zalecam ostrożność...a co to była za tabletka?![]()
Brawa dla męża, to musiało być dla niego trudne po tych wcześniejszych próbach. Trzymamy mocno kciuki!Sildenafil. Ale zalecam ostrożność...![]()