Magda941234
Zaciekawiona BB
Dziękuję bardzo. Kamień z sercaMasz przechorowane cytomegalie, toksoplazmozę i różyczkę (pewnie byłaś szczepiona) czyli wyniki dobre
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzo. Kamień z sercaMasz przechorowane cytomegalie, toksoplazmozę i różyczkę (pewnie byłaś szczepiona) czyli wyniki dobre
macica w ciąży się rozciąga, normalne że może pobolewać i powodować dyskomfortHej mam pytanie jeśli na usg i fotelu gin jest wszytsko ok a podbrzusze ciągnie to mam się czym martwić czy tak ma być?
a to ze całe podbrzusze mnie boli?macica w ciąży się rozciąga, normalne że może pobolewać i powodować dyskomfort
A co powiedział lekarz?Hej mam pytanie jeśli na usg i fotelu gin jest wszytsko ok a podbrzusze ciągnie to mam się czym martwić czy tak ma być?
ze jest ok i to więzadła i rozciąganie macicyA co powiedział lekarz?
Mój lekarz też mówił że bol brzucha w ciąży jest dość często i to normalne.ze jest ok i to więzadła i rozciąganie macicy
A więc czy uważasz że my tu zdiagnozujemy Cię lepiej niż lekarz na fotelu ginekologicznym ?ze jest ok i to więzadła i rozciąganie macicy
Nie musisz odpowiadać jak Ci się nie podoba. Specjalnie podkreśliłam że byłam u lekarza i czy mimo to nie powinnam się martwić, bo to moja pierwsza ciąża, ale zawsze znajdzie się ktoś kto musi głupio odpowiedziećA więc czy uważasz że my tu zdiagnozujemy Cię lepiej niż lekarz na fotelu ginekologicznym ?![]()
To nie jest głupia odpowiedź. Byłaś u lekarza- głupie to jest jakbyś uwierzyła w słowa randomowych osób w internecie zamiast słowa lekarza na wizycie który miał Cię przed sobą i badałNie musisz odpowiadać jak Ci się nie podoba. Specjalnie podkreśliłam że byłam u lekarza i czy mimo to nie powinnam się martwić, bo to moja pierwsza ciąża, ale zawsze znajdzie się ktoś kto musi głupio odpowiedzieć