• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Od 18 tygodnia mam grzybicę i niestety taka, która tylko antybiotykiem może być wyleczona a nie mogę dostać antybiotyku. Więc cały czas lecę na nystatynie. 38 tydzień i wszystko jest póki co w jak najlepszym porządku
Dzięki. Mam tylko nadzieję, że to grzybicza, a nie bakteryjna. Mnie tylko piecze tak właściwie w środku. Najwyżej poproszę na wizycie o wymaz.

Czy zamiast łóżeczka będzie też praktyczna dostawka ?
My kupiliśmy i to i to. Dostawka w sypialni przy łóżku. A łóżeczko u małego w pokoju. Myślę że sama dostawka też się sprawdzi ale tylko do pewnego miesiąca. Później już może być za mała. I przede wszystkim jak zacznie wstawać to może wypaść. Często słyszę że pół roku i dostawka robi się za mała. Ja osobiście nie wiem bo czekam na pierwszego bobaska 🙂

My też mamy to i to. Dostawka w sypialni a łóżeczko na początku będzie w salonie na dole żebym nie musiała na każdą drzemkę chodzić do góry. Potem jak już drzemki będą bardziej usystematyzowane i regularne to łóżko mąż wniesie do góry. Dostawka tak jak @papilot pisze jest do momentu kiedy dziecko się nie podnosi czyli +- pół roku 😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry