StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Nie no, spokojnie przecież może już być.Ja już pod gabinetem, czekam na swoją wizytę. Ja mam termin według OM na 20 sierpnia to pewnie dziś nawet serduszka nie będzie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie no, spokojnie przecież może już być.Ja już pod gabinetem, czekam na swoją wizytę. Ja mam termin według OM na 20 sierpnia to pewnie dziś nawet serduszka nie będzie.
Wiesz, nie masz duzego wpływu - waga dziecka, wody, krew etc. Trzeba pamiętać, aby się nie wiadomo jak nie objadać bo „ w końcu je się za dwóch „Ja to przy was waga ciężka…![]()
Tak, chodzę do Luxmed. Ja waga startowa to 79kg więc nie wiem na ilu skończę. A wy tu po 50kg… Marzenie!Wiesz, nie masz duzego wpływu - waga dziecka, wody, krew etc. Trzeba pamiętać, aby się nie wiadomo jak nie objadać bo „ w końcu je się za dwóch „
Ty chodzisz do luxmedu? Moja była prowadząca przeniosła się tam jak sprawdzałam jakoś czas temu wiec jak jest nadal to mogę polecić![]()
ja ważę 42 i wiem o czym mówisz że nie masz ani tyłka ani cyckawiesz niby fajnie ale nie mam tyłka ani cycka. Mąż woli jak mam trochę więcej ciałka. Od razu zauważył że teraz mam troszkę większe piersi. Próbowałam przytyć ale jak tyje to tylko w brzuchu. Teraz przytyłam i brzuch mi tylko wystaje i też to dziwnie wygląda
może będzieJa już pod gabinetem, czekam na swoją wizytę. Ja mam termin według OM na 20 sierpnia to pewnie dziś nawet serduszka nie będzie.
Ja wg OM termin na 25.08 a dziś widziałam serduszkoJa już pod gabinetem, czekam na swoją wizytę. Ja mam termin według OM na 20 sierpnia to pewnie dziś nawet serduszka nie będzie.
Piąteczka mam tak samo. Całe życie okolice 50kg raz mi się udało dobić siłownią do 55kg ale jak tylko przestałam zaraz spadło...wiesz niby fajnie ale nie mam tyłka ani cycka. Mąż woli jak mam trochę więcej ciałka. Od razu zauważył że teraz mam troszkę większe piersi. Próbowałam przytyć ale jak tyje to tylko w brzuchu. Teraz przytyłam i brzuch mi tylko wystaje i też to dziwnie wygląda
Ja się nawet zastanawiam czy moje mikro cycki wykarmią maleństwoja ważę 42 i wiem o czym mówisz że nie masz ani tyłka ani cyckamam to samo
![]()