reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Ja powoli znikam z tego wątku.

@klaudia16
Dziękuję za super prowadzenie wątku, który okazał się dla mnie i dla wielu innych dziewczyn szczęśliwy. Przykro mi, że nie udało się postawić serduszka koło Twojego nicku, ale wierzę, że to się wkrótce zmieni.

Dziewczyny - dziękuję za wszystkie rady i wszystkie odpowiedzi na trapiące mnie pytania, które tutaj od was dostałam. Jesteście nieocenione ❤️ I dziękuję za cierpliwość, jak wariowałam i się stresowałam.

Ostatni dzień miesiąca to dam tylko krótki update ode mnie, bo wcześniej już nie chciałam nic pisać - dzisiaj wg OM 7+1, wczoraj na USG zarodek 1.31cm, tętno dobre. Więc oby tak dalej.

Będę dalej podczytywać kolejne wątki kreskowe i czekać na wasze upragnione 2 krechy dziewczyny! Trzymam za wszystkie mocno mocno kciuki ❤️ Oby 2025 był szczęśliwy dla was wszystkich!
Wszystkiego dobrego dla Was🙂 niech dzidzia zdrowo rośnie 🙂

reklama
Ja powoli znikam z tego wątku.

@klaudia16
Dziękuję za super prowadzenie wątku, który okazał się dla mnie i dla wielu innych dziewczyn szczęśliwy. Przykro mi, że nie udało się postawić serduszka koło Twojego nicku, ale wierzę, że to się wkrótce zmieni.

Dziewczyny - dziękuję za wszystkie rady i wszystkie odpowiedzi na trapiące mnie pytania, które tutaj od was dostałam. Jesteście nieocenione ❤️ I dziękuję za cierpliwość, jak wariowałam i się stresowałam.

Ostatni dzień miesiąca to dam tylko krótki update ode mnie, bo wcześniej już nie chciałam nic pisać - dzisiaj wg OM 7+1, wczoraj na USG zarodek 1.31cm, tętno dobre. Więc oby tak dalej.

Będę dalej podczytywać kolejne wątki kreskowe i czekać na wasze upragnione 2 krechy dziewczyny! Trzymam za wszystkie mocno mocno kciuki ❤️ Oby 2025 był szczęśliwy dla was wszystkich!
Dziękujemy i życzymy spokojnej ciąży i zdrowego bobaska ❤️

A myślisz, że może być jeszcze za wcześnie by beta wykryła ciążę ? Ile dpo jesteś ? Bo zapomniałam 🙈😅
Niee, nie jest za wcześnie, jeśli owulacja była wtedy kiedy pokazuje aplikacja to już powinna wyjść ciąża :) jeśli była wtedy kiedy czułam, to na pewno nie ma ciąży bo nie były wtedy seksu, trudno, ale ja się nie smucę. Ten grudzień to był tylko wstęp do starań ;) w styczniu ogarnę zdrowie, cytologia, tsh i ruszymy od lutego/marca bardziej intensywnie ;p potem maj i czerwiec przerwa żeby na weselu nie całować się z kiblem i od lipca znowu baaardzo intensywnie :) bardzo chciałabym być w ciąży w tym roku.

Nie wytrzymałam i powtórzyłam dzisiaj jednak, bo jutro wszystko pozamykane, wczoraj było 157 :)

Załączniki

• IMG_2497.jpeg
    IMG_2497.jpeg
    64,8 KB · Wyświetleń: 157
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry