Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak , możesz normalnie ściągnąć aplikacje ale jak to nie pamiętam ,może inne dziewczyny podpowiedza.By the way, czy to forum ma jakąś apke na telefon?
Prawda. Ja nie wiem jak tu dzisiaj w pracy funkcjonuję w ogóle. Ale to już nie powinno trwać dlugo...Ja jutro też idę ale na szczęście jeszcze jutro i 3 dni wolnego
mi córka ściągnęła i tylko a apki korzystamtak , możesz normalnie ściągnąć aplikacje ale jak to nie pamiętam ,może inne dziewczyny podpowiedza.
ja planuję pracować do końca stycznia później iść na 2 tyg urlopu żeby wziąć jeszcze grusze i iść na l4 bo to się akurat zbiegnie sie w czasie z moim skaracaniem szyjki ::/ ale nie wiem jak we wtorek wrócę do pracy z moimi mdłościami 24 na dobęPlanujesz już L4 ? Ja jeszcze nie![]()
Ja się boje szastać urlopem. Bo jeśli się okaże że tej ciąży nie uda mi się znów urodzić żywej to będę musiała wrócić do pracy i będę bez urlopu x)ja planuję pracować do końca stycznia później iść na 2 tyg urlopu żeby wziąć jeszcze grusze i iść na l4 bo to się akurat zbiegnie sie w czasie z moim skaracaniem szyjki ::/ ale nie wiem jak we wtorek wrócę do pracy z moimi mdłościami 24 na dobę![]()
Na dole jest instalujmi córka ściągnęła i tylko a apki korzystam
A to ja tego nawet kliknąć nie umiem i na iPhone nie znalazłam aplikacji, a szukałam. Może któraś z systemem iOS podpowie?Na dole jest instaluj![]()
O dziękujęNa dole jest instaluj![]()