Nicky95
Fanka BB :)
Też uwielbiam i mogę oglądać na okrągłoGreys Anatomy po raz 3 chybakocham wszystkie medyczne seriale i takie o rodzinie, dzieciach
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też uwielbiam i mogę oglądać na okrągłoGreys Anatomy po raz 3 chybakocham wszystkie medyczne seriale i takie o rodzinie, dzieciach
![]()
Nie, jak już to jutro pójdę. Robiłam przed chwilą drugi test ale po ok 3 godz nie sikania i też widzę ledwo cień. Może mi się tylko wydaje?@Żołna jak sytuacja u Ciebie ? Byłaś może badać krew ?
Zdjęcia nie zrobiłam. Jestem poza domem terazKomisja testowa czeka
Pink strumieniowy nigdy mnie nie oszukal potwierdzi wszystkie 6 moich ciążNie, jak już to jutro pójdę. Robiłam przed chwilą drugi test ale po ok 3 godz nie sikania i też widzę ledwo cień. Może mi się tylko wydaje?Spróbuję jeszcze jeden wieczorem albo już jutro rano zrobić. Na razie luteinę biorę dalej bo serio nie wiem czy to już to czy mam zwidy
![]()
Ja mam jedną...zaprzestanie jedzenia słodyczy i chipsówDziewczyny, a macie jakieś postanowienia noworoczne?
u mnie:
1. lezenie co drugi dzien na aku macie
2. rower 2 razy w tygodniu - stacjonarny - aktualnie jestem w pracy i jadęDziś nudy
3. basen - 1 w tyg.
4. chciałabym wrócić do nauki języka niemieckiego
Zrób teleporade z jakimśAktualnie jestem u rodziców 50 km do większej miejscowości... Szukałam wszędzie, jeszcze weekend przede mną... jak pech to pech