P
paola121214
Gość
Zobaczymy jutro jak sytuacja będzie wyglądaćDla mnie też wygląda na ciemniejszy…![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy jutro jak sytuacja będzie wyglądaćDla mnie też wygląda na ciemniejszy…![]()
Nooo to racja. Właśnie wróciłam i na zajęciach crossfit gdzie normalnie 6 osób dziś 16A ja w ogóle nie robię postanowień na nowy rok, jak chcę coś zmienić to zmieniam tu i teraz a ten pęd i postanowienia mnie trochę bawią, bo teraz na siłce nie ma jak wejść a za dwa trzy tygodnie znów będą pustki![]()
Właśnie orzechy kupiłam ale też są mega kaloryczne ale zdrowsze to na pewnoMy do filmu zamiast chipsów jemy orzechy , zawsze to jakieś rozwiązanie , a mój mąż jest z osób które nie potrafią oglądać i nie ,,chrupać ,, czegoś haha ale za to słodyczy dużo on je . Czasem potrafi zjeść całą czekoladę na raz praktycznie . Ja na szczęście nie muszę mieć postanowień tego typu bo słodycze jem raz na ruski rok i to jakieś cukierka czy kostkę czekolady , pije tylko wodę , chipsów nie jem ,też sporadycznie xd jedynie co to chce poprawić nam dietę , czekamy na nią od dietetyczki żeby dostarczać wszystkiego co potrzebne
Zobaczymy jutro jak sytuacja będzie wyglądać
Stres mnie naszedł na jutrzejszy dzień
podobno koty wyczuwają także może faktycznie jest coś na rzeczyNawet mój kot to chyba czuje.
Bo rzadko przy mnie jest
Ale słodziak! My mamy Ragdolla i już nie możemy doczekać się jego relacji z przyszłymi dziećmiNawet mój kot to chyba czuje.
Bo rzadko przy mnie jest
PokażAle słodziak! My mamy Ragdolla i już nie możemy doczekać się jego relacji z przyszłymi dziećmi![]()