Żołna
Fanka BB :)
Ewidentnie ciemniejeTen na górze wczoraj
Na dole z dzis

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewidentnie ciemniejeTen na górze wczoraj
Na dole z dzis
Nie widzę nicDziewczyny "mój cień" jest ciemniejszyi... Różowy
Wrzucam zdjęcia ale nie mam pojęcia czy cokolwiek na nich zobaczycie. O 8:00 lecę na betę i prożka![]()
Myślę że powinna być bardziej widoczna o ile nie przesunęła się owu. No ale wiadomo różnie jest. Jak masz możliwość idź na betę i będzie czarno na białymWedług aplikacji 13 dpo, według mnie 12 dpo.
Co mnie skłoniło? Staramy się
Jestem na luteinie którą miałam wczoraj odstawić, ale wydawało mi się że coś widzę.
Tak widać że ładnie ciemnejeTen na górze wczoraj
Na dole z dzis
Właśnie z labu wróciłam. Mam nadzieję że wynik mnie nie rozczaruje i nie potrzebuje wizyty u okulistyMyślę że powinna być bardziej widoczna o ile nie przesunęła się owu. No ale wiadomo różnie jest. Jak masz możliwość idź na betę i będzie czarno na białym![]()
No jest! Jasne ze jest!Dziewczyny "mój cień" jest ciemniejszyi... Różowy
Wrzucam zdjęcia ale nie mam pojęcia czy cokolwiek na nich zobaczycie. O 8:00 lecę na betę i prożka![]()
No jestDziewczyny wrzucam do oceny
Mam stres z tym wszystkim.mam nadzieję że to będzie to .No jest! Jasne ze jest!ja pierwszego syna taka kresunie mialam dopiero tydzien po planowanej @ trzymam kciuki żeby to był silny zarodek!!!!
No jestpewnie ze jest
Nie widzę tu nic ale wiem że na telefonie czasem nic nie widać a jest w rzeczywistości. Czekamy na betęDziewczyny "mój cień" jest ciemniejszyi... Różowy
Pięknie ściemniałaDziewczyny wrzucam do oceny
U mnie na teście biało ale został mi tylko 25ml U mnie 9dpo lub 7dpo w zależności jak bardzo mi się owu przesunęła bo każda aplikacja pokazuje inaczej@MamaR czekamy teraz na Ciebie![]()
A wg temperatury? Bo też chyba prowadzisz? A robisz dziś betę czy progesteron?Nie widzę tu nic ale wiem że na telefonie czasem nic nie widać a jest w rzeczywistości. Czekamy na betę
Pięknie ściemniała
U mnie na teście biało ale został mi tylko 25ml U mnie 9dpo lub 7dpo w zależności jak bardzo mi się owu przesunęła bo każda aplikacja pokazuje inaczej![]()