Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to na pewno te gównianeTak. Kupiłam wielopak![]()
Eh człowiek się uczy na błędachNo to na pewno te gówniane![]()
Też tak myślę. Wynik proga tylko mnie utwierdził że mam niedomogę lutealnąMoim zdaniem 12-13 dpo już beta powinna coś wykazać , jakąś chociaż minimalna wartość , także ja bym pewnie odstawiła luteinę żeby nie wydłużać cyklu ,chociaż ginekolodzy każą zazwyczaj brać do 14 dpo . Jeżeli chodzi o proga to patrząc na to że wspomagasz się luteina to moim zdaniem nie ma szału , tym bardziej że ona wychodzi we krwi . Test najwyraźniej musiałby fałszywy niestety![]()
Następny cykl też bierz proga, idź na monitoring byś wiedziała od kiedy brać. Ja w tym cyklu biore Ovarin i wiesiołek do owulacji. Od następnego cyklu wjeżdża niepokalanek i omega3Też tak myślę. Wynik proga tylko mnie utwierdził że mam niedomogę lutealnąa beta... Cóż
beta prawdę mówi. Ciąży nie ma.
U mojego giną chyba nie da rady monitoringu robić. On przyjmuje tylko 2 razy w tygodniu w tym jeden dzień tylko 1,5 godzinyNastępny cykl też bierz proga, idź na monitoring byś wiedziała od kiedy brać. Ja w tym cyklu biore Ovarin i wiesiołek do owulacji. Od następnego cyklu wjeżdża niepokalanek i omega3
Moich wyników nadal nie ma ale liczę że próg urósł od czwartku , wtedy był tylko 8, temperatura rośnie więc liczę że próg też :-)
Ja też mam ten problem. Mój gin co jest fachowcem od niepłodności przyjmuje u nas raz w tygodniu i ciężko się do niego dostać a inni są dziwni bo mi nawet pęcherzyków nie mierzą więc strata kasy. Ale mam wizytę na NFZ w gin co ma dobry sprzęt 16.01 to może mnie nakieruje :-)U mojego giną chyba nie da rady monitoringu robić. On przyjmuje tylko 2 razy w tygodniu w tym jeden dzień tylko 1,5 godzinyi oczywiście wtedy co jest dłużej to przyjmuje w godz mojej pracy. Nie wiem szczerze mówiąc co z tym zrobić.